Pubg yaratıcısının Prologue'u çok şaşırtacak! - Haberler - indir.com

Pubg yaratıcısının Prologue'u çok şaşırtacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-10 15:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Dünyaca ünlü bir oyunu piyasaya sürerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Brendan “PlayerUnknown” Greene, yeni bir oyun için hazırlıklara başladı. 

Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesini yaratarak dünya genelinde popülerlik kazanan Brendan “PlayerUnknown” Greene, farklı projeler geliştirebilmek adına Krafton'dan ayrıldı. Gündeme gelen olaylar ile birlikte yeni projelerin ne olduğunu merak edilirken, projelerden ilk detaylar gelmeye başladı. Edinilen bilgilere göre yeni projenin ismi Prologue olacak.

PUBG yaratıcısından yeni oyun: Prologue

Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili detaylara yer veren Greene özellikle yayınladığı video ile dikkat çekti. Sandbox tarzında olduğu görülen oyun, oyunculara açık dünyadan çok farklı bir deneyim sunacak. Büyük bir dünya hazırlayan yapımcı, geniş bir dünya içerisinde etkileşime girilebilecek pek çok farklı eşya, nesne ve kişiye yer verecek. Etkileşime girme, keşfetme ve yeni bir şeyler yaratma üzerine odaklanacak oyun, böylece piyasadaki tüm oyunlardan da ayrılacak. 

“Sandbox Türünün Verdiği Özgürlüğe Hayranım”

Yeni video paylaşımında kendi düşüncelerini de dile getiren Greene, oyun hakkında kapsamlı bir değerlendirme yaptı. Greene’nin açıklaması ise şöyle;

"Sandbox tarzı açık dünya oyunlarına ve oyunculara verdikleri özgürlüklere olan derin hayranlığımı korudum, ama her zaman biraz daha büyük olmalarını diledim. Stüdyo olarak görevimiz bu. Nadiren denenen bir ölçekte gerçekçi sanal alan dünyaları yaratmak istiyoruz: binlerce oyuncunun etkileşimde bulunduğu, keşfettiği ve yaratıcılık odaklı yüzlerce kilometrelik bir dünya.

Açıklamalarda ve tanıtımlarda en çok dikkat çeken detay çok geniş bir evrenin yaratıldığı ve oyuncu olarak çok geniş bir özgürlük alanının sunulduğu oldu. Makine öğrenimi yardımıyla daha büyük bir evren yaratmayı başaran Green, yeni oyunu ile şimdiden oyuncuları heyecanlandırmayı başardı. Ancak şu anda oyun hakkında hiçbir detayı bulunmuyor. Bir kaç yıllık bir geliştirme aşamasının ardından oyun için ilk detayların paylaşılması, demo ya da beta sürümlerinin piyasaya sunulması bekleniyor. Oyun için yapılan ilk değerlendirmelerde ise hayatta kalma modu gibi farklı modların destekleneceğini öne sürüldü. Kullanıcıların oyunda elde etmek istediği her şey için ödeme yapmasının da gerekeceği konuşuluyor.





PAYLAŞ