Pubg yapımcılarından Qualcomm ortaklığında telefon geliyor - Haberler - indir.com

Pubg yapımcılarından Qualcomm ortaklığında telefon geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 15:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

PUGB yapımcısı Tencent’in akıllı telefon çıkaracağı yönünde uzun zamandır etrafta söylentiler dolaşıyordu. Hatta ve hatta bu telefonun şuan piyasadaki telefonlardan çok daha üstün bir performans sağlayacağı yönünde iddialarda vardı. Ancak konuyla ilgili olarak Tencent’ten bir açıklama gelmemişti. Söz konusu telefon ile ilgili gündeme yeni bir iddia düştü. İddialara göre Tencent yüksek performanslı akıllı telefonu için, teknoloji devi şirketlerden biri olan Qualcomm ile iş birliği yapacak. 

Tencent ve Qualcomm’dan yeni bir akıllı telefon gelebilir 

Tencent'in PUBG için, yatırım yaptığı söyleniyorTencent'in PUBG için, yatırım yaptığı söyleniyor

PUBG oyun telefonu çıkarabilir!

Bildiğiniz üzere Qualcomm şuan da dünya çapında ki en iyi mobil işlemci üreticilerinden biri olarak lider konumda. Hal böyle olunca Tencent ve Qualcomm ortaklığında bir akıllı telefonun pazardaki yerini alabilme ihtimalide oldukça yükseliyor. Üretilecek olan bu telefon hakkında bir diğer iddia ise, cihazın oyunlarda çok iyi bir performans sergileyeceği yönünde. Tencent’in şuan dünya çapında büyük bir ilgi gören PUGB’nin yapımcısı olduğu düşünülürse bu iddianın gerçek olması da beklenen bir durum. Eğer iddialar doğruysa Tencent ilerleyen zamanlarda pazara çıkaracağı akıllı telefonun performans optimizesini en yüksek şekilde yapacak ve cihaz PUGB gibi mobil oyunlarda tam verim sağlayacak. 

Qualcomm'dan 5G modem desteği!

Bunun yanı sıra bu cihaza olan merakın bu kadar yükselmesinde ki bir diğer neden ise, akıllı telefonun 5G özelliği taşıyacak olması. Qualcomm’un işlemci üretiminde lider bir marka olduğu düşünüldüğünde yeni oyun telefonunda 5G modem kullanılması da, kullanıcıları çok şaşırtmayacak bir durum olsa da, cihaz pazarda oldukça güçlü bir yere sahip olarak, mobil telefon üreticileri arasındaki rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor. 

Pubg yapımcısından Antstream'e yatırım

Hatırlarsanız Tencent öncesinde de Asus’la iş birliği yaparak bir akıllı telefon pazara sürmüştü. İki firmanın ortaklığında geliştirilen ROG Phone 2, mobil oyunlara optimize bir şekilde çalışma sistemine sahip bir cihazdı ve kullanıcılara tam performans sağlıyordu.  Ancak yeni telefonu için Qualcomm ile anlaştığı söylenen Tencent beklentileri de epey yükseltti. İddialar konusunda Tencent ve Qualcomm’dan henüz bir açıklama gelmemiş olsa da, bu iş birliğinden geliştirilecek olan yeni cihazın eskisinden çok daha yüksek bir performans sağlaması bekleniyor. 


Teknoloji devi Tencent büyük hamleler yapmaya devam ediyorTeknoloji devi Tencent büyük hamleler yapmaya devam ediyor

PAYLAŞ