PUBG türünde mobilde oynanabilecek oyunlar - Haberler - indir.com

PUBG türünde mobilde oynanabilecek oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-06 04:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Birçok oyunsever tarafından oynanan Playerunknown'sBattlegrounds(PUGB) erken erişim versiyonuyla bir yıl önce hayatımıza girmişti. Oyun severlerin dikkatini çekmeyi başaran oyun ilginç hikayeleri ile ilgiyi üzerine topladı. Oyuncular mobil dünyada da bu oyun tarzında bir oyun arar oldu.

Battle Royale oyunu olan PlayerUnkown'sBattlegrounds  milyonlarca kişi tarafından sevilerek ve beğenilerek oynanan bir oyun haline geldi . Son zamanlarda battle royale tarzı oyunlara ilginin artmasıyla birlikte mobil oyun sektörü için cazip gelen  battleroyale oyunları da bir hayli artmaya başladı. PUBG Benzeri mobil oyunlara göz atarsak, şu oyunlardan söz edilebilir;

1-Players Unknown Battle Grand

Grand Battle Royale tarzında aynı haritada daha değişik bir oyun. Oyunun grafikleri Minecraft oyununu andırırken silah sesleri CS 1.6'dan alınmışa benziyor. Oyunun 32 kişilik haritası ise PUBG'ın şimdiki standart haritasına oldukça benziyor. Oyunun Skor tablosunda aynı şekilde PUBG 'nin skor tablosuna benzediğinde ekleyelim.

Oyunda yine PUBG'dan alışkın olduğumuz loot sistemi mevcut. Kısacası iyi loot'u yapan kazanıyor diyelim. Oyun içerisinde şuan en iyi silah M4A1 olarak gösteriliyor. Oyunda 2 farklı kamera açısı bulunuyor.

 2-Grand Battle Royale

Grand Battle Royale oyunuyla  hayatta kalma tarzına giriş yapıyor ve devasa çok oyunculu olarak son kalanlardan biri olmaya çalışıyorsunuz. Harita üzerinde ilk olarak bir silah ve kalkan gibi kendinizi koruyabileceğiniz eşyalar bulmaya çalışmak gerekiyor. Bunu yaparken hem diğer oyunculara karşı tetikte olmalı hem de daralan haritaya bakarak güvenli alanın içerisinde kalmalısınız.

3-Rules of Survival

PC'de PUBG versiyonunu mobil cihazınızda yerini  Rules of Survival'a bırakıyor. Dev haritası, araç mekanikleri, çatışmaları ve 120 oyuncuya kadar verdiği multiplayer desteği ile listemizdeki diğer oyunlardan çok daha farklı bir noktada olan oyunu kullanıcılar şimdiden bağrına basmış görünüyor.





PAYLAŞ