PUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacak - Haberler - indir.com

PUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-19 12:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde Battle Royale oyun sektörünün zirvesinde yer alan oyunlardan PUBG, yaşadığı sıkıntı sebebiyle tüm PC oyuncularından hediye ile özür diledi.

PUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacak

PUBG oyuncularının bazıları geçtiğimiz günlerde sunuculara bağlanmakta sıkıntı yaşıyordu. Sadece PC oyuncularını kapsayan bu problem "Network Lag Detected" uyarısıyla oyuncuların bazı oyunlara girmesine engel oluyordu. Durumu kısa süre içerisinde fark eden PUBG ekibi, bu konunun üzerinde çalıştıklarını Twitter'dan duyurdu. Ancak oyuncuların bölünen bu oyun keyfini, yarattığı hoşnutsuzluk nedeniyle oyuncular için küçük bir sürpriz oldu. Sadece PC oyuncularına özel hediye hazırlayan ekip, oyunculardan özür dileyerek bu hediyeleri tüm oyunculara dağıtacak.

Türkiye'nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı KurulduTürkiye'nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı Kuruldu

Hediye olarak kırmızı kulaküstü kulaklıklı siyah bere ve 20.000 Battle Point hediye edilecek. Ancak bu hediyeler belirtilen süreye kadar oyuna giriş yapanlara verilecek. Türkiye saati ve tarihi ile 23 Ekim sabah saat 3'e kadar oyuna girenler PUBG'nin PC oyuncularına özel olarak hazırladığı "özür hediyesi"ni alabilecekler. Oyuna girdikten sonra sağ üstte yer alan Player Care Package ikonundan ödülü hesaba ekleyebilirsiniz. Hediyeyi alıp satmak isteyenler için kötü bir haberimiz var. Bu hediye Steam üzerinden satılamayan ürünler içerisine girdiği için hiçbir türlü ticareti yapılamıyor. Geliştiricilerin bu küçük sürprizi oyuncuları pek de etkilemiş gibi gözükmüyor. Oyunun daha çok ciddi geliştirmelere ihtiyacı olduğunu belirten oyuncular bu tür küçük hediyelerin anlamsız olduğunu ve bunları dağıtmak yerine oyunda düzeltmeler yapılması gerektiğini savunuyor.

PUBG, geçtiğimiz dönemde çok büyük bir patlama yaşayarak oyuncuların gündemine girdi. Bir anda popüler olan PUBG, üst üste birçok başarıyı beraberinde getirdi. Kısa bir süre içerisinde milyonlarca oyuncu ve milyonlarca satış sayısına ulaşan bu oyun, Battle Royale tarzı oyunların zirvesine yerleşti. Daha sonrasında Fortnite'ın çıkması ile birlikte tahtından sarsılmış olsa da hala büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Düzenlediği turnuvalar ve yaptığı etkinlikler sayesinde hala bazı oyuncu kitlelerini elinde tutuyor. Fakat bu oyuncular bile oyunun çok ciddi güncelleştirmeler yapılması gerektiğini ve oyunda performans iyileştirmeleri olması gerektiğini savunuyor. Bu konuda ekip PUBG Fix adı altında geliştirmeleri oyuncular ile paylaşıyor.


İlgili uygulamalar
PUBG, Steam'de bir ilke daha imza attıPUBG, Steam'de bir ilke daha imza attı
PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!
PUBG ilk kez 1 milyonun altında oyuncu sayısı gördüPUBG ilk kez 1 milyonun altında oyuncu sayısı gördü

PAYLAŞ