PUBG, Tera'ya Konuk Oluyor - Haberler - indir.com

PUBG, Tera'ya Konuk Oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 10:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Son dönemlerin en popüler Battle Royale oyunlarından birisi olan PUBG'nin oyun içindeki kostüm ve araçları, MMO dünyasının en popüler isimlerinden Tera'da yer alacak. 2011 yapımı Tera, MMO dünyasında PUBG gibi oldukça popüler.

Beklenen PUBG Mobile Zombie - Survive Till Dawn etkinliği başladı

Beklenen PUBG Mobile Zombie - Survive Till Dawn etkinliği başladıBeklenen PUBG Mobile Zombie - Survive Till Dawn etkinliği başladı

PUBG, Tera'ya Konuk Oluyor

Battle Royale oyunlarına damga vuran PUBG, her geçen gün oyuncu kaybetmeye devam ediyor. Özellikle bu ay çıkan Apex Legends oldukça büyük bir ilgiyle karşılandı. Öyle ki PUBG ve Fortnite'ın oyuncu sayısına çok kısa bir sürede ulaşmayı başardı. Oldukça yakın bir tarihte çıkmasına rağmen milyonlarca oyuncu sayısına ulaşan ve muhteşem bir oyun zevki sağlayan Apex Legends, turnuvalar düzenliyor ve ödüller dağıtıyor. 

Her ne kadar Battle Royale sektöründe bu oyunlar oldukça ilgi çekici olsa da MMO konusunda Tera'da oldukça fazla oyuncu sayısına sahip olan bir oyundur. İşte bu oyunda Battle Royale oyunlarının demirbaşlarından PUBG'nin içeriklerini oyuna getiriyor. Bu güzel etkinlik sonraki ay oyun içerisinde olacak. Etkinlik kapsamında PUBG içerisinde bulunan kıyafetler, silahlar, araçlar ve birçok detay Tera'daki oyunculara sunulacak. Bu ortak çalışmanın arkasında yatan neden ise iki oyununda aynı yapımcıdan çıkması. Bu etkinlik aslında iki farklı kategoride bulunan oyunlar için oldukça faydalı olacaktır. 

MMO oyuncularına PUBG'yi, Battle Royale oyuncularına ise Tera'yı tanıtacak olan Bluehole, oyunlarının çok daha fazla oyuncu tarafından oynanması için uğraşmaya devam ediyor. Tera şu anda çok büyük bir ilgi görmese de ilk zamanlarında oldukça fazla oynanan bir oyundu. Fakat şu anda MMO sektörü kan kaybediyor. Çünkü oyuncular daha çok Battle Royale tarzındaki oyunlara yöneliyor. Ayrıca Battlefield 5, Metro Exodus gibi muhteşem grafiklere sahip oyunları da es geçmemek gerek. 5 Mart tarihinde başlayacak olan Tera etkinliği için bir de tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoyu alt kısımda izleyebilirsiniz. Etkinlik özellikle Tera'da yer alan Highwatch bölgesinde gerçekleşecek. Bu bölge tamamen PUBG atmosferine sahip olacak ve oyun içerisindeki araçlarla süslenecek. Ek olarak oynanması ücretsiz olan oyuna etkinlik süresince giren oyucular çeşitli çeşitli ödüller kazanacak. Belki bu strateji sayesinde Tera biraz daha fazla oyuncu kazanabilir. 




PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!
PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?
Android için PUBG FPS nasıl arttırılır?Android için PUBG FPS nasıl arttırılır?

PAYLAŞ