PUBG, Tekrar yükselişe geçti - Haberler - indir.com

PUBG, Tekrar yükselişe geçti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 16:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Son zamanların en dikkat çeken oyunu ve en çok oynanan Battle Royale tarzı oyunların arasında yer alan PUBG, geçtiğimiz dönemlerde biraz da olsa düşüşe geçmeye başlamıştı ve oyuncu kaybı yaşıyordu. Özellikle en büyük rakibi Fortnite'ın güncellemeler ile birlikte oyuncu kazanması ve yeni içerikler üretmesi, PUBG tarafında oyuncu kaybına sebep olmuştu. Şimdilerde ise yeni gelen kar haritası Vikendi'den sonra oyuncu kaybını telafi etmeye başladı. Yaşanan düşüşten sonra PUBG, Tekrar yükselişe geçti

PUBG kış haritası ne zaman açılıyor?

PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir!PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir!

PUBG, Tekrar yükselişe geçti

Ocak 2018 tarihinde eş zamanlı olarak 3,2 milyon oyuncu sayısına ulaşan PUBG, kendi rekorunu kırmayı başarmıştı. Ancak son zamanlarda bu oran bir milyonun altında seyrediyordu. Kasım ayında yaklaşık olarak 895 bin civarında bulunan anlık oyuncu zirvesi, Aralık ayında 1,1 milyona yükseldi. Düşüşe geçen anlık oyuncu sayısı, Ocak ayından sonra ilk kez yükseldi. Bu yükseliş tabi ki Black Friday ve kış indirimlerine bağlı olarak da artmış olabilir. Fakat çok daha önemli bir faktör daha var. PUBG'nin son gelen güncelleme ile birlikte yayınladığını Vikendi haritası. 

Oyuncuların büyük bir kısmının beğendiği ve bizimde hoşumuza giden bu harita, tasarımsal olarak mükemmel olmuş diyebiliriz. Çünkü daha öncesindeki gibi evler kullanılmamış, çok daha detaylı ev, hangar ve daha kalabalık yapıların bulunduğu alanlarda çok daha detaylı şekilde tasarlanmış. Tabi bu haritaya özel yeni gelen kar aracı sayesinde kar üstünde rahat bir şekilde yol alabiliyorsunuz. Ayrıca Vikendi haritasına özel başka bir özellik daha bulunuyor. O da haritaya özel gelen yeni silah. Pek çok yenilik ve değişiklik ile birlikte PUBG, son zamanlarda kaybettiği tüm oyuncuları geri kazanıyor diyebiliriz. 

Fakat Fortnite cephesi, yerinde durmuyor ve gelen içeriklerle birlikte bu rekabeti en üst düzeye taşımaya devam ediyor. Fakat PUBG, sürekli turnuvalar düzenliyor ve oyunun e-spor olması yolunda önemli adımlar atıyor ki zaten e-spor oyunu oldu diyebiliriz. Çünkü dünya çapında çok büyük turnuvalar düzenliyor. PUBG bu şekilde güncellemeler ve yeni içeriklerle birlikte yoluna devam ederse yakın zamanda tekrardan 2 veya 3 milyon eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşabilir.


İlgili uygulamalar
PUBG, PMSC Global Finalleri'nde başarıya imza attıPUBG, PMSC Global Finalleri'nde başarıya imza attı
PUBG'nin Yeni Kar Haritası DuyurulduPUBG'nin Yeni Kar Haritası Duyuruldu
PUBG ve Fortnite yasaklandı!PUBG ve Fortnite yasaklandı!

PAYLAŞ