PUBG, Steam'de adım adım yükseliyor - Haberler - indir.com

PUBG, Steam'de adım adım yükseliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-11 13:20:34
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

İlk çıktığı günden beri oyun dünyasının gündeminden hiç düşmeyen PlayerUnknown's Battlegrounds, güzel haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Büyük ilgiyle oynanan PlayerUnknown's Battlegrounds, güncellemeleriyle oyuncuların isteklerini yerine getirip, beğenilerini taze tutuyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun geciken aylık güncellemesi de yayınlanmıştı ve oyuncuların beklediği yenilikler oyuna eklendi. Oyun, en çok ziyaret edilen video oyun platformlarından birisi olan Steam'de de, adından söz ettiren oyunlardan birisi. Steam'de en çok oynanan oyunlar listesinde kendisine her zaman yer bulmayı başaran PlayerUnknown's Battlegrounds, sırasını da her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Son olarak gelen güncel listede, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın zirveye ulaşmasına sadece bir sıra kaldığı görüldü.

Steam'in en çok oynanan oyunları, oyun severlerle rakamlarıyla beraber paylaşılmaya devam ediyor. Birkaç hafta önce yayınlanan listeye bakıldığında, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın 4. sıradan 3. sıraya yükseldiği görülmüştü. Yükselmeye devam eden yapım güncel olarak yayınlanan listede yeniden adını üst sıralara taşımayı başardı. Güncel olarak en son elde edilen bilgilere göre oyunun Steam'deki oyuncu sayısının 523 bin oyuncuya ulaştığı öğrenildi. Bu rakamla PlayerUnknown's Battlegrounds en çok oynanan listesinde 2. sıraya yükseldi. Birinci sırada şu an yer alan isimse 782 bin oyuncuyla DOTA 2 oldu. Bu iki oyun arasında yaklaşık 200 bin oyuncu bulunuyor.

PC/Steam üzerinde, erken erişim sürecinde olan PlayerUnknown's Battlegrounds, Xbox One ve PS 4 için henüz çıkışını gerçekleştirmedi ve buna rağmen 6 milyon adet satışa ulaştı. Oyuna gelecek olan yeni bir etkinlikle beraber de, 1.'liğine engel olan 200 bin oyuncu farkının kapanacağı düşünülüyor.





PAYLAŞ