PUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyor - Haberler - indir.com

PUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-15 20:01:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

12 Aralık 2017 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulan PUBG, sık sık gündem de adından söz ettirmeyi başaran bir oyundur. Battel Royal türünde geliştirilen PUBG, geliştirici şirkete birçok başarı kazandırdı. Hala da oyuncuların gözdesi olan PUBG, her geçen daha fazla kullanıcı sayısı ile beğenileri üzerine topluyor. PUBG, şimdi de satış rakamlarıyla gündem de yerini aldı. Yaklaşık 3 yıl önce piyasaya sürülen, PC ve konsol kullanıcılarına hitap eden bu yapımın son durumu ne?

PUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyor

Bluehole tarafından geliştirilen ve hayatta kalma yeteneklerinizi kullanarak ilerleme kat edeceğiniz bu heyecan verici yapım, Call of Duty: Warzone ve Fortnite gibi rakipler ile rekabet ediyor. Geliştirici şirket, 2 yıl önce PUBG'nin 50 milyon adet satış başarısını geride bıraktığını açıklamıştı. Geçtiğimiz ay bu oyunun PC sürümüne C4 bombası ekleyen Güney Kore merkezli firma PUBG’nin aksiyon seviyesini yükseltmek adına böyle bir projeye imza attı. Bluehole; PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya sürülen PUBG’nin bugün itibarıyla 70 milyon adet satış barajını geçtiğini belirtti.

PUBG Mobile Gizemli Orman Modu geri dönüyorPUBG Mobile Gizemli Orman Modu geri dönüyor

Bu süreçten kısa bir önce Ubisoft'un Hyper Scape isimli Battle Royale oyununun tanıtımını yaptığını görmüştük. Buradan hareketle PUBG’nin işi zorlaşıyor demek mümkün olabilir. Zira Fransız şirketin oyunu şu an herkes tarafından denenebiliyor. Call of Duty: Warzone cephesi ise 200 kişilik oyun modunu eklediği bilgisi verilmişti. Gelecek günlerde ise bu tarz oyunların arasındaki rekabet daha da kızışacak gibi duruyor. Son olarak PUBG’nin Xbox Game Pass ve Google Stadia Pro için yapılan kampanyalardan ne kadar destek aldığı bilinmiyor.

PUBG hakkında

Battle Royal tarzında geliştirilen PUBG, oyucular tarafından ilgiyle karşılanan ve kısa  süre içerisinde milyonlarca oyuncu tarafından indirilen başarılı bir oyundur. Eşsiz oyun dünyası ile oyunculara bambaşka bir macera yaşatan PUBG oyununda bir adada yer alacak ve burada rakiplerinize karşı hayatta kalmaya yönelik hareket edeceksiniz. Oyuna ilk başladığınızda güçlü silahlarınız olmayabilir fakat rakiplerinizi öldürdükçe yeni silahların ya da güçlendiricilerin kilidini açacaksınız. Aynı zamanda gizli güçlendiriciler de size yardımcı olur. Sürükleyici bir aksiyon deneyimi sunan PUBG dünyasında kazanmanız gereken ögeleri kazanın ve ilerleme kat edin. 


İlgili uygulamalar
PUBG özel Livik haritasının beta sürümü yayımlandıPUBG özel Livik haritasının beta sürümü yayımlandı
PUBG Mobile toplam 3 milyar dolar hasılat elde ettiPUBG Mobile toplam 3 milyar dolar hasılat elde etti
PUBG Mobile World League Season Zero Çıktı!PUBG Mobile World League Season Zero Çıktı!

PAYLAŞ