PUBG Sanhok haritası, sonunda resmi sunuculara geliyor - Haberler - indir.com

PUBG Sanhok haritası, sonunda resmi sunuculara geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-20 11:41:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüzün en başarılı oyunlarından biri olarak kabul edilen PUBG'ın, son günlerde zor zamanlar geçirdiği biliniyordu. PUBG, 2018 yılının başından itibaren bugüne kadar, ciddi bir oyuncu kaybı yaşadı. Steam üzerindeki verilere bakıldığında, oyunun en azından 2018 yılının başında sahip olduğu oyuncu sayısının yarısını kaybettiği görülmüştü. Geliştirici ekip bu konuyla ilgili harekete geçeceklerini ve oyuncularının isteklerine kulak vereceklerini açıklamıştı.

Bilindiği üzere PUBG için şu günler içerisinde yeni tropikal harita Sanhok'un yayınlanması merakla bekleniyor. Haritanın normal şartlarda bugüne kadar yayınlanmış olması gerekirdi. Fakat geliştirici ekip test sürecini beklenenden uzun tuttu. Sonunda beklenen haber verildi ve Sanhok'un resmi sunuculara geleceği açıklandı.

Sanhok, 22 Haziran'da resmi sunuculara geliyor

Oyuna oldukça kısa bir süre sonra eklenecek olan Sanhok'un, rekabeti yeniden arttıracak bir yenilik olması bekleniyor. Tropikal bir bölgeyi kapsayan Sanhok haritasında, oyuncular kendisini değişken hava koşullarına sahip bir ormanda bulacak. Erangel ve Miramar haritalarının 4/1'ii oluşturan harita, 4x4 km boyutunda. Sanhok güncellemesi ile birlikte, oyuna bir de yeni silah QBZ95  eklenecek. Silahın tanıtım videolarındaki görüntüsüne bakıldığında, SCAR ile benzerlik gösterdiği dikkat çekiyor. Bu yama ile oyuncuların yeniden PUBG'a bağlanması bekleniyor ve geliştirici ekibin, bu güncellemenin devamını da getirmesi isteniyor. Sanhok haritası yaması ile birlikte oyunda şikayet edilen bazı hata düzeltmeleri de yapıldı. Mini haritalar için dinamik yakınlaşma özelliği oyundaki yerini alacak. Güncelleme 22 Haziran itibariyle, resmi sunucularda çıkış yapacak





PAYLAŞ