PUBG Rekora Doğru Gidiyor - Haberler - indir.com

PUBG Rekora Doğru Gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-20 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sevilen popüler Battle Royale oyunlarından olan PUBG için yeni oyuncu sayısı ve istatistikler yayınlandı. Geliştiriciler tarafından yayınlanan yeni oyuncu sayısı rakamına göre PUBG'nin rekora doğru gittiğini ifade edebiliriz. En büyük rakibi olan Fortnite ile sıkı bir rekabet içerisinde olan PUBG'nin bu noktada rakibini ezere geçtiği gözüküyor. Oyuncu sayısı bakımından zirveyi bırakmayan PUBG bu noktada oyuncu sayısı olarak Fortnite'dan üç kat daha fazla oyuncuya sahip durumda. PUBG mobil oyuncularının da istatistiklere dahil edilerek yapılan açıklamada dünya genelinde tam 400 milyon oyuncuya eriştiği açıklandı. PUBG Corp tarafından ayrıca oyunun toplam geliride açıklanmış durumda.

Buna göre PUBG oyunu çıktığı günden beri tam 50 milyon dolar gelir sağlamış durumda. Tam 400 milyon oyuncusu ile yoluna devam eden oyuna her gün 87 milyon oyuncu giriş yaptığı ifade ediliyor. Ayrıca oyuna kayıtlı olan her 5 kişiden birisinin oyunu düzenli bir şekilde oynadığı ifade ediliyor. Büyük başarılara imza atmaya devam eden PUBG, konu hakkında şunları dile getirdi; 'Bugün çok büyük bir duyurumuz var. Tüm platformlar üzerinde PUBG dünya çapında 50 milyondan fazla sattı. PUBG Mobile, dünya çapında 400 milyondan fazla kayıtlı PUBG oyuncusu bulunmakta. Tüm platformlarımızda 87 milyondan fazla kişi her gün PUBG oynuyor. PUBG'nin devam eden başarısı ve büyümesi ile gerçekten çok alçakgönüllüyüz ve oyunun geleceği hakkında inanılmaz derecede iyimseriz. Oyunun tüm sürümleri için yeni içerik ve geliştirmeler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz.'

En büyük rakip Fortnite'a baktığımızda ise oyunun 125 milyonluk oyuncu sayısına sahip olduğu gözüküyor. Bakalım ilerleyen günlerde bu rekabet nasıl ilerleyecek göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ