PUBG Rekor Üstüne Rekora Koşuyor! - Haberler - indir.com

PUBG Rekor Üstüne Rekora Koşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-11 21:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), yine rekora doymuyor. Her geçen gün yeni rekor haberleri gelmeye devam ediyor. Hiç kuşkusuz PUBG Son dönemin en iyi oyun fikri olma özelliğini taşıyor. Oyun hala erken erişimde olmasına rağmen Steam'in listelerini alt üst ediyor. Oyunun yapımcısının kazandığı parayı görünce ağzınız açık kalacak.

450 Milyon Dolar Kazandırdı!

PUBG, resmi rakamlara göre tam 15 milyon adet sattı. 30 dolarlık fiyata sahip olduğunu düşünürsek çıkış tarihine pek de gerek duymadığını açıkça ifade edebiliriz.

PUBG Rekor Üstüne Rekora Koşuyor!

Oyun, 23 Mart 2017'de Steam'in Erken Erişim programında yerini almıştı. Daha yılını doldurmadan Steam tarihinin en çok oynanan oyunları listesinde yerini aldı. Ayrıca oyun, CS:GO ve Dota 2 gibi 2 büyük dev oyunu da geride bıraktı.

Ayrıca PUBG, önümüzdeki aylarda Xbox One platformu için çıkmaya hazırlanıyor. Yazımızı okuyan Xbox One oyuncularının yüzlerinin güldüğünü hissediyorum J Oyunun PS4'te ne zaman çıkacağı hakkında şu anlık bir haber yok. Ayrıca PUBG'un resmi çıkış tarihinin 2018'in başı olacağı konuşuluyor.





PAYLAŞ