PUBG Rekabetçi Mod için Dereceli Kural Seti test ediliyor - Haberler - indir.com

PUBG Rekabetçi Mod için Dereceli Kural Seti test ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 22:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Piyasaya sürüldüğü günden bu yana en popüler oyunlardan biri olarak devam eden PUBG, her geçen gün farklı özellikler ile geliştirilerek kullanıcıların isteklerini karşılıyor. PUBG'nin yeni oyun modu oldukça ilginç bir şekilde karşımıza çıkıyor. Şöyle ki yeni oyunun yeni modu oyuncular tarafından şekillendirilecek. Oyun esnasında rekabeti daha da kızıştıracak olan bu yenilik, şu an için oyuncular tarafından yapılacak olan geri bildirimleri bekleniyor. PUBG Dereceli Kural Seti test süreci başladı ve PUBG Labs’te yerini aldı. Bu set, PUBG Rekabetçi Mod için de belirleyici olacak. Oyuncular bu mod ile beraber arenada daha rekabetçi bir ortam içerisinde savaşarak kendini geliştirmeye ve oyunu kazanmaya çalışacaklar. 

PUBG Rekabetçi Mod yaklaşıyor Dereceli Kural Seti test ediliyor

Dereceli Kural Setinin test edildiği bu süreç ile beraber oyunun rekabetçi modu oyuncuların eşsiz bir deneyim yaşamasını sağlayacak. Şöyle ki PUBG Labs, bilindiği üzere oyunun yeni modlarını ya da özelliklerini, resmi olarak çıkış yapmadan önce oyunculara deneyimle hakkı veren bir hizmettir. Şimdi de PUBG Labs’te Dereceli Kural Seti denenmeye başladı. Denemenin ardından geri bildirimlerin olumlu olması halinde oyuncular yeni içeriklerle karşılaşacaklar. Dereceli Kural Seti, heyecanla beklenen PUBG Rekabetçi Mod için büyük ölçüde belirleyici olacak. Kullanıcıların geri dönüşlerine göre Rekabetçi Mod kuralları şekillenecek ve oyunculara heyecan verici bir oyun platformu sunulacak. 

PUBG Mobile’da daha iyi olmak için izlemeniz gereken 5 önemli adım!PUBG Mobile’da daha iyi olmak için izlemeniz gereken 5 önemli adım!

Söz konusu bu deneme süreci, açık maçlardaki ve e-spor kural setindeki ayarları birleştirerek oyunculara sıradışı bir oyun deneyimi sunuluyor. Bu durumdan da Rekabetçi Mod için yeni bir kural setinin oluşturulması bekleniyor. Deneme sürecindeki bu kural seti, ilk etapta toplam oyuncu sayısını 64’e indiriyor. Test için harita; Erangel, Miramar ve Sankok haritaları arasından rastgele seçiliyor.

Mücadele daha da gergin olacak

Arenada kazanmak için mücadele eden oyuncular için bu yeni oyun modu ile beraber daha gergin bir ortam oluşturulacak. Oyunda mavi alanda kural seti ile beraber değişiyor. Daha az oyuncunun yer almasından dolayı Mavi Alan için planlanan değişiklikler oyunda mücadelenin daha sert geçmesini sağlarken temponun da artmasında etkili olacak. Bu değişim ile beraber açık mücadelelere nispeten çok daha gergin bir ortam oluşturulmak hedefleniyor. Bu özellik ile beraber aynı zamanda loot ayarlarında da bir takım değişiklikler olacak. Şöyle ki eşya bulma oranları yükseliyor ve hatta ana silah ile beraber seviye 2 teçhizatları artırılıyor. Bu sayede de oyun esnasında daha rekabetçi bir ortamın oluşması sağlanıyor. Şöyle ki yeni kural seti ile beraber oyunun temposunda olumlu yaşanacak değişimlerinde olması bekleniyor.

Test süreci tarihleri de belli

Dereceli Kural Seti, oyuncular tarafından PUBG Labs’te 6 Mart’tan itibaren 9 Mart saat 10.00’a kadar test edilebilir. Bu süre zarfında oyuncular, yeni özellik hakkında geri dönüşler yaparak düşüncelerini bildirecekler. Bu görüşler doğrultusunda yapılacak olan yenilikler belirlenecek ve yakın zaman içerisinde oyuncuların beğenisine sunulacak. 


PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası dönemi başlıyor!PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası dönemi başlıyor!
PUBG Mobile 2. yıldönümü etkinliği duyurduPUBG Mobile 2. yıldönümü etkinliği duyurdu

PAYLAŞ