PUBG, PMSC Global Finalleri'nde başarıya imza attı - Haberler - indir.com

PUBG, PMSC Global Finalleri'nde başarıya imza attı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 15:06:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasını kasıp kavuran PUBG, PMSC Global Finalleri’nde paylaştığı aktif kullanıcı sayısı ile başarısını ortaya koydu.

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan, Battle Royale türünün öncüsü PUBG, son dönemlerin en çok konuşulan ve oynanan oyunlarından birisi. PUBG, ilk çıktığı günden beri, zaman zaman iniş çıkış yaşasa da popülerliğini asla kaybetmeden yoluna devam etti. Birçok hayranı olan oyun, geçtiğimiz günlerde PMSC Global Finalleri’ni de gerçekleştirdi. Finaller, 28 Kasım tarihinde başladı ve 1 Aralık itibariyle son buldu. PMSC Global Finalleri’nin sponsorluğu, Galaxy Note 9 tarafından üstlenildi. PMSC Global Finalleri sonunda, PUBG’ın merak edilen aktif oyuncu sayısı da paylaşıldı ve PUBG, bir kez daha adından başarısıyla söz ettirdi.

PUBG’ın aktif oyuncu sayısı, dudak uçuklattı

PUBG MOBILE STAR CHALLENGE 2018 Global Finalleri, 29 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında, Galaxy Note 9 sponsorluğunda Dubai’deki Festival Arena’da gerçekleşti. Finallerin sonunda Tencent Games, PUBG’ın merak edilen aktif oyuncu sayısını da açıkladı.

Tencent Games, Küresel Yayıncılık Merkezi Genel Müdürü Vincent Wang, turnuvaya dair açıklamalarda bulundu. Vincent Wang, “PMSC Küresel Finalleri 2018’deki aksiyon ve ilk gün katılımı, küresel şampiyonanın doğuşuna şahit olduğumuz heyecan dolu bir maceranın başlangıcını işaret ediyor.Hayranların ilgisinden çok memnunuz ve şampiyonları tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı. Sonrasında aktif oyuncu sayısını da açıklayan Wang, cümlelerine şöyle devam etti; “PUBG Mobile’ın başarısı hem geliştirme hünerini hem de yayıncılık yetkinliğini ortaya koyuyor. Bu özellikler, son derece rekabetçi mobil oyun pazarında eşsiz bir başarı elde etmemizi sağladı. Battle Royale oyunu günde 30 milyondan fazla aktif kullanıcıya büyüyerek ödül kazanan bir oyun oldu. Oyunun etkisini oyun sektörünün dışındaki şirketlerle çapraz promosyonlar yaparak daha da büyütmeyi hedefliyoruz”.

PUBG, çıkışından 4 ay sonra da 100 milyon kayıtlı oyuncuya ulaşması ile gündemde sıkça yer almıştı. Çıkışının üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçen yapım, başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Verilen diğer bilgilere göre, oyun bugüne kadar 200 milyondan fazla kez indirilmeye sahip. App Annie’den elde edilen bilgilerde, PUBG’ın 2018 yılının üçüncü çeyreğinde, Çin dışında en yüksek ikinci aktif kullanıcı sayısına sahip oyun olduğu paylaşıldı. Golden Joystick Awards 2018’de Yılın Mobil Oyunu ödülüne layık görülen PUBG Mobile, The Game Awards 2018 için de En İyi Mobil Oyun ödülüne aday. The Game Awards 2018 sonuçları, 6 Aralık günü açıklanacak.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ