PUBG özel Livik haritasının beta sürümü yayımlandı - Haberler - indir.com

PUBG özel Livik haritasının beta sürümü yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-25 13:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının en çok ses getiren oyunlarından PUBG Mobile'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan yeni bir açıklama, oyunun yayınlanacak yeni sürümünde mobil oyuna özel bir harita olacağını ve Livik olarak isimlendireceğini ortaya koyuyor. Peki oyuncular, bu haritada neler bulacak ve Livik ne zaman deneyimlenecek? Bu soruların yanıtını öğrenmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. PUBG Mobile ile ilgili bir süredir bazı söylentiler bulunuyor. Bu söylentiler, 0.19.0 güncelleme ile oyuna yeni bir harita geleceğini ortaya koyuyor. Birçok oyuncuya göre ise bu harita, "Erangel 2.0" olacaktı. Ancak Tencent'ten gelen yeni açıklamalar, yepyeni bir haritayla karşı karşıya olduğumuzu netleştirdi.

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden PUBG Mobile'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamalarda, oyuna gelecek olan yeni haritanın Livik olarak isimlendirileceği ve beta kapsamında da deneyimleneceği dile getirildi. Bununla beraber aynı zamanda Livik, PUBG Mobile için tasarlanmış olan özel bir harita olarak karşımıza çıkıyor. Yani oyunseverler, bu kez PUBG'nin PC sürümünde görmedikleri bir haritada hayatta kalmaya çalışacaklar.

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?

Yeni harita Livik, PUBG Mobile oyuncularına özel olacak

PUBG Mobile'ın özel haritası, oyuncular için kendine has bazı özel detaylara sahip olacak. Oyunseverler, bu harita üzerinde şelaleler, şifalı havuzlar ve Monster Truck'lar görecekler. Aynı zamanda Livik, PUBG Mobile'ın en küçük haritası olacak. Oyunun Livik haritasının oyunculara ne gibi yenilikler sunacağı hakkında henüz net bilgiler bulunmuyor. Fakat ortaya çıkan görseller, bu haritanın grafiksel anlamda etkileyici, az binalı, bol tepeli olacağını gösteriyor. Fakat şu an için bilinen şeylerin nihai olmadığı, PUBG Mobile ekibinin beta testler sırasında harita üzerinde değişiklikler yapabileceğini unutmamak gerekiyor. 

PUBG Mobile'ın 0.19.0 sürümüne ait beta başlamış durumda. Yani eğer sizler de oyunun beta sürümüne kayıtlıysanız, Livik haritasını deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Ancak yeni haritanın kararlı sürüme ne zaman geleceği şu an için netleşmiş değil. Bugüne kadar ortaya atılan iddialar, PUBG Mobile'ın 0.19.0 sürümünün temmuz ayının ortası itibarıyla sunulacağını gösterse de resmi tarih için PUBG Mobile'dan gelecek açıklamanın beklenmesi gerekiyor. Oyuna getirilen bu yeni özelliklerle beraber oyuncular birbirinden farklı deneyimler yaşayabilecekler. Livik haritası ile oyunculara yeni alanlar sunuluyor. 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile Miramar haritası yenilendiPUBG Mobile Miramar haritası yenilendi
PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenlerPUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenler
PUBG Mobile Gizemli Orman Modu geliyorPUBG Mobile Gizemli Orman Modu geliyor

PAYLAŞ