PUBG Oyuncu Kaybetmeye Devam Ediyor - Haberler - indir.com

PUBG Oyuncu Kaybetmeye Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 15:31:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Battle Royal denildiği zaman akla gelen ilk isim olan PUBG büyük oyuncu kitlesi ile başarılara imza atmaya devam ediyor. Pazarda yer alan Fortnite ile sıkı bir rekabet içerisinde yer alan oyundan kötü bir haber geldi. Oyun her ne kadar milyonlarca oyuncu ve popülerliğe sahip olsa da, son zamanlarda oyuncu sayısı noktasında bazı sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı. Fortnite’ın her yeni sezon birçok gizemli içerik ve yenilik sunması ile beraber yükselişe geçen oyun PUBG tarafından oyuncu sayısında azalmalara sebep oldu diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde Fortnite tarafında ise bir oyuncu rekoru kırılıp tam 8.3 milyon kullanıcıya erişilmişti.

PUBG Oyuncu Sayısı Azalıyor

PUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacakPUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacak

Fortnite’a geçiş yapan birçok PUBG sever kullanıcı bulunuyor. Özellikle Fortnite’ın ücretsiz olması bu geçişlerin ana sebeplerinden birisi diyebiliriz. Popüler oyun PUBF bir dönemler 3.2 milyon oyuncu sayılarındayken şuan bu rakamlar 1 milyon altına düştüğü gözüküyor. Steam’da yayınlanan bazı rapor ve rakamlara göre özellikle son 30 günlük süreçte 1.048.662 kullanıcı rakamından 965.507 kişinin oyunda kaldığı gözüküyor. Oyunun 2018 Ocak ayından beri her ay yaklaşık 100.000 oyuncu kaybettiğini görüyoruz. Bir zamanların zirve oyunu PUBG gün geçtikçe düşüşünü sürdürüyor.

PUBG, oyunculara ödül dağıtacak.

Bu düşüşün bir başka sebeplerinden birisi ise popüler konsol PS4 için henüz oyun sunulmuş değil. Oysa ki Fortnite konsol tarafında da yoğun bir şekilde oynanamaya devam ediliyor. Sadece PS4 değil Fortnite pazarda yer alan tüm platformlarda aktif bir şekilde bulunmaya devam ediyor. PUBG’nin ise yakın zamanda oyun konsolları için geleceği belli olurken henüz net bir tarih belli olmuş değil. Bakalım PUBG, PS4 oyun konsoluna geldiği zaman piyasadaki oyuncu ve kullanıcı sayısı bakımından Fortnite’a karşılık nasıl bir yükseliş sergileyecek göreceğiz.


PUBG İçin Gece Modu ve Eşyaları GeliyorPUBG İçin Gece Modu ve Eşyaları Geliyor
PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor!PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor!
PUBG Bir süreliğine ücretsiz!PUBG Bir süreliğine ücretsiz!

PAYLAŞ