PUBG oyun telefonu çıkarabilir! - Haberler - indir.com

PUBG oyun telefonu çıkarabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-18 15:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Battle Royal teması üzerine kurulan PUBG oyunu ilk günden itibaren büyük kitleleri etkisi altına almayı başarmış olup her geçen gün oyuncuların gerek mobilden gerek bilgisayardan tek adresi olmayı başardı. Oyun piyasasının önemli isimlerinden Tencent stüdyosu tarafından geliştirilen PUBG oyunu, görsel zenginliği ve efekt seçenekleri ile son zamanların en popüler oyunu olmayı başarıyor. Oyun bu kadar başarı elde etmişken şirket oyun için özel bir telefon tasarlama planları üzerinde çalıştığını açıkladı. Tencent firması PUBG için özel olarak tasarlayacağı akıllı cihaz hakkında telefon üreticileri ile iş birliği içerisinde çalışmalar yürütüyor. 

Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!

Tencent telefon için hangi şirketler ile işbirliği içerisinde?

Tencent kendi geliştirdiği Battle Royal temasındaki PUBG oyunu için tasarlayacağı akılı telefon modelini, bir akıllı cihaz üreticisi eşliğinde yapması bekleniyor. Asus, Razer ve Xiaomi gibi akıllı cihaz üreticileri gibi büyük isimlerin oyun telefonu üretmesi, Tencent şirketinin bu markalar ile iş birliği içerisinde bir çalışma yapacağını akıllara getiriyor. Tamamen PUBG'ye özel olması beklenen bu akıllı cihazın ne zaman ve kimin üretileceği hakkında henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. Markanın ve çalışmanın detayları hakkında bilgi olmasa da telefonun oldukça güçlü bir sistem ve donanım özellikleri doğrultusunda gelmesi beklentiler arasında yerini alıyor. Cihazın işlemcisi muhtemelen Qualcomm'un üst teknoloji işlemcisi olacak. Tencent'in PUBG için özel olarak üreteceği akıllı telefon hakkında ortaya çıkan bilgiler şu an için sadece bu kadar. Gelecek zaman içerisinde Tencent tarafından üretilen bu akıllı cihaz hakkında daha fazla bilgi gelmesini bekliyoruz. PUBG ile oyuncuların kalbini fethetmeyi başaran Tencent stüdyosu bugünlerde PUBG oyunu için özel olarak kullanılacak bir akıllı cihaz üretecektir. Cihaz hakkında yakın zamanda daha fazla bilgi gelmesini bekliyoruz.

PUBG çılgınlığı özel telefonda devam edecek

Gerek takım gerek solo olarak oynayabileceğiniz PUBG oyunu son zamanların dünyaca ünlü oyunlarından biridir. Tencent stüdyosu tarafından geliştirilen bu oyun sunulduğu günden itibaren büyük kitleleri etkisi altına almış olup indirilme sayısını her geçen gün artırmaktadır. Oyuna başladığınız anda bir ekip ile uçaktan belirlenen lokasyonlara paraşüt ile atlayacaksınız. Karakterinizi özelleştirmek için oyunun sunduğu seçenekleri değerlendirerek hareket edebilirsiniz. Oyunda tek bir amaç vardır o da hayatta kalmak. Hayatta kalma çabası içerisindeyken aynı zamanda rakip oyuncuları da saf dışı bırakmaya yönelik hareket edeceksiniz. Oyunda birbirinden farklı onlarca lokasyon bulunuyor. Oyunda ister kendi takımızı arkadaşlarınız ile oluşturun isterseniz de farklı gruplar ile eşleşerek rakiplerinize karşı hayatta kalmak adına özgün hamleleriniz doğrultusunda hareket edin. 

Oyuncular, arena indikleri anda hayatta kalmalarını destekleyecek olan, kask, cephane, sağlık kiti, zırh ya da çanta gibi ekipmanları bulmak için çeşitli alanlarda ilerleyerek evlerin içerisine bakacaklar. Oyunun süresi arena içerisinde gösterdiğiniz performansa göre değişiklik gösterecektir. Her gün daha da gelişmeye devam eden PUBG dünyasında çılgınlar gibi bir maceranın peşinden gideceksiniz ve rakiplerinizi alt ederek kazanan kişi olmak için güçlendirici ögelerin sahibi olacaksınız. 


İlgili uygulamalar
Mobile Cub Open 2019 ile PUBG oynayarak 2 Milyon Dolar kazanma şansı!Mobile Cub Open 2019 ile PUBG oynayarak 2 Milyon Dolar kazanma şansı!
PUBG Mobile’den 1. Yıla özel kutlamalar!PUBG Mobile’den 1. Yıla özel kutlamalar!
PUBG Mobile 1.Yıl Dönümü Etkinliği İstanbul'da OlacakPUBG Mobile 1.Yıl Dönümü Etkinliği İstanbul'da Olacak

PAYLAŞ