PUBG: New State İkinci Alfa Testi Tarihi Duyuruldu - Haberler - indir.com

PUBG: New State İkinci Alfa Testi Tarihi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 15:55:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

PUBG: New State olarak yapılan duyuruların ardından oyun oldukça ilgi görürken şu ana kadar Google Play Store üzerinden 20 milyon kullanıcı ön kayıt başvurusu yaptı. Şirket önümüzdeki aylarda oyunun kararlı sürümünü piyasaya sürecek olsa da şimdiden ön kayıt ile beklentilerin üst düzeyde tutulduğu oyun, piyasaya sunulduktan sonra yüksek bir ilgi ile karşılaşacak.

İlk Alfa Testi Haziran’da Tamamlanmıştı

Oyun için test sürecini devam ettiren geliştirici şirket, Haziran ayında oyun için bir alfa testini gerçekleştirmişti. Başarılı bir test sürecini geride bırakan şirket şimdi ise 2. test süreci için hazırlıklarını gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili yapılan son açıklamaya göre yeni test süreci kapsamında yol haritası paylaşıldı.

Twitter hesabı üzerinden yapılan resmi açıklamalarda Haziran ayında yapılan testin ardından ikinci alfa testi için kullanıcıların katılım sağlayabileceği belirtildi. İlk testlere sadece Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kullanıcılar katılabilirken ikinci süreçte daha fazla ülke kapsam dahiline alınacak ve daha fazla kullanıcı ile testler gerçekleştirilecek.

Açıklamalara göre 27 Ağustos ile 29 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ikinci alfa testlerinde kayıtlar bugün itibarıyla alınmaya başlandı. Bu bakımdan kullanıcılar online olarak yapacakları başvurular ile birlikte kayıtlarına resmi olarak ile iletebilecek ve başvurularını yapabilecek. Başvuru için resmi internet sitesi üzerinden özel bir sayfayı kullanıma sunan şirket, başvuru yapmak isteyen tüm adayları da bu sayfaya yönlendiriyor.

28 Ülke Kullanıcı Testlere katılabilecek. 

28 farklı ülke kullanıcılarının katılım sağlayabileceği 2. alfa testinde belirlenen ülkeler ise şöyle; Türkiye, Bahreyn, Kamboçya, Mısır, Hong Kong, Endonezya, Irak, Japonya, Ürdün, Kore Cumhuriyeti, Kuveyt, Laos, Lübnan, Makao, Malezya, Maldivler, Myanmar, Nepal, Umman, Filipinler, Katar, Suudi Arabistan, Singapur, Sri Lanka, Çin Taipei, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri ve Yemen. Üstelik ilk testlerde sadece Android platformu gözetilirken 2. testlerde Android dışında iOS platformlarında da testlere katılabilmek mümkün olacak. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 2. alfa testi için takvim şu şekilde;

Alfa Test Kullanıcısı Seçim Duyurusu: 26 Ağustos 10:00 SGT(UTC+8

)Ön İndirmeler: 26 Ağustos 10:00 - 27 Ağustos 13:00 SGT(UTC+8)

Alfa Test Süresi: 27 Ağustos 13:00 - 29 Ağustos 19:00 SGT(UTC+8)





PAYLAŞ