PUBG Mobile'ın yeni grafiklere sahip sürümü duyuruldu - Haberler - indir.com

PUBG Mobile'ın yeni grafiklere sahip sürümü duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-25 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler Battle Royale yapımı olan PUBG Mobile’ın en yeni sürümü karşımıza çıkıyor. PUBG New State olarak adlandırılan bu yeni sürüm üst seviye yenilikçi grafiklere sahip olarak duyuruldu. Oyun hakkında açıklamalar yapan geliştirici ekip, PUBG New State’in benzersiz grafiklere sahip olacağını belirtiyor. Yayınlanan tanıtım videosu ile beraber ise oyunun neler sunabileceği karşımıza çıkıyor. Kısa süre önce ortaya çıkan haberler doğrultusunda PUBG’nin hem konsol hem de PC için yeni oyununun hem de mobil sürümün yeni bir versiyonunun geleceği ortaya çıkmıştı. PC ve konsol ile alakalı şuan için resmi bir gelişme olmazken, Krafton Inc, mobil oyuncuların hizmetine sunulacak olan yeni sürümün fragmanı yayınlandı ve oyunla alakalı da bazı açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamaya göre yeni mobil oyun, PUBG New State olarak adlandırılacak. Bu oyun iddialara göre 2051 yılında geçecek. Bu noktada oyunda yeni nesil silahlar, yeni araçlar ve drone gibi teknolojilerin yer alması bekleniyor.

Pubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyorPubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyor

PUBG New State, 2051’de geçecek

Oyun hakkında yapılan açıklamalara göre PUBG: New State, yeni bir haritayla gelecek. Bu oyun ayrıca oynayış mekaniği ve grafiği ile benzersiz bir oyun olacak. Oyun sahip olduğu grafikleri ile mobil cihazların bir hayli sınırlarını zorlayacak. PUBG New State’in temel mantığı yine hayatta kalma yapısında olacak. 100 farklı oyuncu bir haritada olacak ve hayatta kalmaya çalışan son kişi olmaya çalışacaksınız. Yeni oyunda yeni silahlar, yeni ekipmanlar, yeni araçlar ve birçok görünüm olacak.

PUBG’nin bu yeni versiyonu hem iOS hem de Google Play Store üzerinden indirilebilir olacak. Şuan için sadece Android kullanıcıları ön kayıt yaptırabiliyorlar. iOS için ise kısa süre sonra ön kayıt yaptırılabileceği belirtiliyor. Bakalım bu yeni seri oyuncular tarafından ne kadar ilgi görecek çıktığı zaman göreceğiz.


PUBG 10.2 güncellemesi yayınlandıPUBG 10.2 güncellemesi yayınlandı
PUBG 2 bu sene içinde yayımlanabilirPUBG 2 bu sene içinde yayımlanabilir

PAYLAŞ