PUBG Mobile’den 1. Yıla özel kutlamalar! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile’den 1. Yıla özel kutlamalar!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-22 14:21:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

1. yılını kutlamaya hazırlanan PUBG Mobile, 1. Yıla özel yeni etkinlikler ve hediyeler sunuyor. İşte konuyla ilgili detaylar. 

PUBG rütbe sıralaması nasıl işliyor? İşte PUBG rank sistemi

Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!

Battle royale oyunu olarak son döneme damga vurmayı başaran PUBG Mobile için 1 yıllık süre geride kaldı. Konuyla ilgili Tencent Games ve PUBG Corp. tarafından yapılan duyuruda, 1. Yıla özel olarak etkinliklerin yapılacağı belirtilirken etkinlik dahilinde oyunculara pek çok ödül verilecek.

İlk güncelleme geldi!

Etkinlikler için ilk PlayerUnknown’s Battlegrounds güncellemesi şu anda kullanıcılara sunuldu. Oldukça kapsamlı bir şekilde hazırlandığı görülen 0.11.5 güncellemesi, oyuna pek çok yenilik katıyor. Öyle ki Spawn Island'da doğum günü partileri düzenlemek, kasa toplayarak hediyeler kazanmak mümkün. Haritalarda gizlenmiş olan kasalar sayesinde oyuncular, çok güçlü eşyaların sahibi olabilecek. Güncelleme ile birlikte sunulan bir diğer yenilik ise G36C tüfeğinin kullanılabilmesi.

Şu anda PUBG Mobile'ın 0.11.5 sürümü ile birlikte sunulan bu yenilikler tüm kullanıcılara kademeli bir şekilde gönderilecek. Tüm kullanıcılar güncellemeyi aldıktan sonra PUBG için yeni bir heyecan başlamış olacak.

PUBG Nasıl Oynanır?


İlgili uygulamalar
Mobile Cub Open 2019 ile PUBG oynayarak 2 Milyon Dolar kazanma şansı!Mobile Cub Open 2019 ile PUBG oynayarak 2 Milyon Dolar kazanma şansı!

PAYLAŞ