PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası dönemi başlıyor! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası dönemi başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Kısa süre içerisinde geniş kitleleri etkisi altına alan PUBG Mobile'ın yeni güncellemesi için geri sayım başladı. PUBG Mobile 0.17.0 güncellemesi Android ve iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlara 3 Mart 2020 tarihinde sunulacak. Bu güncelleme ile beraber oyunculara birçok yenilik sunuluyor. Oyuncular güncelleme ile beraber gelen bu özellikleri anında değerlendirerek oyunlarını geliştirebilirler. PUBG Mobile oyunu için Ölüm Kamerası özelliği de oyuna eklenen önemli özellikler arasındadır. 

PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası efsanesi başlıyor

PUBG Mobile 0.17.0 güncellemesi ile beraber sunulacak olan bazı yenilikler nihayet ortaya çıktı. Güncellemeler ile beraber sunulan yeniliklerden biri de Ölüm Kamerası'dır. 3 Mart tarihinde yayınlanacak olan bu güncelleme ile beraber oyuncular artık Ölüm Kamerası'nı kullanarak daha başarılı bir şekilde ilerlemeye çalışacaklar. Ölüm kamerası sayesinde oyuncuları nereden öldüklerini, öldükten sonra dahi görebilecekler. Söz konusu bu özellik hile yapan kullanıcıları ortaya çıkarmak adına oldukça faydalı olarak değerlendiriliyor. Nasıl öldüğünü görebilen oyuncular yaptıkları hataları da görebilecek ve kendilerini geliştirerek artık bu hataları yapmaktan kaçınabilecek. 

Yeni harita sunan PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyorYeni harita sunan PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyor

PUBG Mobile'ın bu güncellemesiyle beraber 12. seozununun başlayıp başlamayacağı da bilinen durumlar arasında değildir. Geliştirici şirket Tencent bu güncellemeyle beraber  Royale Pass’ın tanıtım planlarını oyuncularla paylaşacak. Bununla beraber aynı zamanda güncelleme yayınlanmadan önce geliştirici şirket Tencent, sunucu bakımı da gerçekleştirecek. Bu bakım yapılırsa, oyuncular oyun esnasında birkaç saatlik bir kesinti yaşayabilir. Söz konusu bu oyunun 11. sezonun da yakın zaman içerisinde sona ereceği tahmin ediliyor. Oyunun yeni sezonu ile beraber daha büyük güncellemelerin geleceği düşünülüyor. 

 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile güncellemesi ile yeni harita geldi!PUBG Mobile güncellemesi ile yeni harita geldi!
PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?
PUBG Mobile’da daha iyi olmak için izlemeniz gereken 5 önemli adım!PUBG Mobile’da daha iyi olmak için izlemeniz gereken 5 önemli adım!

PAYLAŞ