PUBG Mobile’da daha iyi olmak için izlemeniz gereken 5 önemli adım! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile’da daha iyi olmak için izlemeniz gereken 5 önemli adım!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 11:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Mobil oyunları kullandığınız akıllı cihazların performansına göre oyundaki başarınızı etkiliyor olsa da bir takım püf noktalar ile oyun başarınızı olduğundan daha yükseğe çekebilirsiniz. Oldukça popüler olan PUBG Mobile oyununda daha iyi olmak için sunacağımız 5 tüyo ile daha keyifli bir oyun süreci geçirebilirsiniz. 

PUBG Mobile'da daha iyi olmanın yolları

Son zamanlarda dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan PUBG Mobile için oyunculara önerilen bir takım tüyolar vardır. Bu taktiklerin bazılarının içerisinde çeşitli hileler yer alıyor olsa da onlar olmadan da kendi emeğinizle başarılı bir oyun performansı sergilemek mümkündür. Konuyla ilgili olarak yapılan araştırmalara göre oyuna başlamadan önce yapılacak olan 15 dakikalık egzersizler oyun performansınızı önemli ölçüde etkiliyor. Bununla beraber oyun esnasında dikkat etmeniz gereken bir takım detaylar vardır. Bunların başında da parmak hareketleri arasında hızlı geçiş yer alıyor. Yani oyunda ne kadar hızlı hareket ederseniz rakiplerinizden önde olmak o kadar kolay olacaktır. 

Yeni harita sunan PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyorYeni harita sunan PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyor

Akıllı cep telefonlarında oynanan mobil oyunlarda özellikle Battel Royale olarak sunulan birçok oyunda parmak hareketleriniz arasında geçiş yapmak konusunda hızlı olmanız gerekiyor. PUBG Mobile da bu oyunlardan biridir. Oyunun içindeyken kontrolün sizin elinizde olması son derece önemli olup bunun için pratik yapmakta önemlidir. PUBG Mobile oyununda bulunan çoklu dokunmatik kontroller, ekran kontrolünün sağlanmadığı durumlarda oyunda başarısız olmak da kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle hareket halindeyken düzenli olarak gerekli kontrolleri kullanın, çömelin ya da zıplayarak rakiplerinizi geride bırakın. Kontroller arasında yapacağınız geçişlerin hızlı olması size artı puan olarak geri dönebilir. Bu nedenle özenle dikkat etmelisiniz. 

Parmak hareketlerinizi hızlı kullanmayı pratik haline getirdiğiniz anda daha iyi çömelme, durma, ateş etme kontrolünde daha başarılı bir şekilde hareket edeceksiniz. Bununla beraber aynı zamanda bilgisayar ya da konsol oyunlarında hayat kurtarma niteliğine sahip olan ses dinleme reflekslerini de kullanabilirsiniz. Bu sayede düşman size doğru geldiği anda ayak seslerinden bunu kolaylıkla anlayıp, çömelebilir ya da yaklaştığında ona doğru ateş edebilirsiniz. 

Arenada hedefe uzaklık nasıl olmalıdır?

Arena içerisinde atış becerilerinizi geliştirmek adına silahlı oyunları seviyor olmanın dışında en az 10 metrelik bir mesafeyi mutlaka korumanız gerekiyor. Bu mesafeyi ölçmek ancak aşağı yukarı ayarlayacağınız bu mesafe ile isabetli atışlar yapmak son derece önemlidir. 

CS:GO ve Call of Duty gibi silahların ağırlıklı olarak kullanıldığı son derece işe yarayan ve aynı zamanda her oyunseverin bildiği zıpla ve vur taktiği de size yardımcı olacaktır. Bu sayede karşınızdakinin vuruş açısından çıkmanın yanı sıra ona beklemediği bir hamle yapabileceksiniz. Eğer bu taktiği rakibinizde biliyorsa ondan önce hamle yapmanız gerekir. PUBG Mobile oyuncularının bildiği jiggling veya Jiggle/Choco Peak hamlesi aslen çalkalama hareketine dayanıyor ve sadece karşınızdaki düşmanı şaşırtmakla kalmıyor aynı zamanda ondan kurtulmuş dahi oluyorsunuz. Herkes tarafından bilinen taktikler olduğu gibi aynı zamanda kendi taktiklerinizi de geliştirebilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile güncellemesi ile yeni harita geldi!PUBG Mobile güncellemesi ile yeni harita geldi!
PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?

PAYLAŞ