PUBG Mobile'a

PUBG Mobile'a "Kutup modu" geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-17 17:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından olan PUBG Mobile için yenilik ve geliştirmeler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise söz konusu oyun için yeni kutup modu oyuna geldi. Şirketten yapılan resmi açıklamaya göre PUBG Mobile’ın yeni oyun modu olan kutup modu ile oyuncuların hayatta kalmak için sıcağa ihtiyaçları olacak. İfade edilenlere göre EvoGround oyun modu seçimin bir bölümü olarak sunulacak ve oyunun yeni ücretsiz içerik güncellemesi ile beraber Google Play Store ve App Store’da indirilebilir olacak. Vikendi’nin soğuk ve donmuş çöllerinden oluşan ortamında oynanacak olan kutup modu, oyuncuların karşılarına çeşitli zamanlarda fırtınalar çıkacak ve oyuncular ise vücut sıcaklıklarını yüksek tutmak zorunda olacak.

PUBG Mobile kutup modu

PUBG Mobile için 'Cold Front Survival' modu yoldaPUBG Mobile için 'Cold Front Survival' modu yolda

Vücut sıcaklıkları çok düşer ise oyuncular soğuk hasarı alacak. Oyuncuların ayrıca fırtınalarda savaşırken düşmanlar ile de savaşması gerekecek. Söz konusu açıklamaya göre PUBG Mobile kutup modunda oyuncuların vücut sıcaklıklarını koruması için şu yöntemler yer alacak.

  • Kapalı alanda ateş yakmak için çakmak kullanın, daha sonra ateşi sürdürebilmek için dal toplayın.
  • Vahşi tavukları avlayın, etlerini alın ve yemek için pişirerek vücut sıcaklığınızı koruyabilirsiniz.
  • Isıtıcı ve sağlık paketleri gibi kaynaklar edinin.

Popüler oyun PUBG Mobile henüz kısa süre önce global anlamda toplam 600 milyon indirme rakamını geride bırakarak bir rekor kırmıştı. Bir mobil oyun için oldukça büyük bi rakam olurken, oyunun günlük 50 milyon aktif oyuncu sayısı şirket tarafından teyit edilerek duyuruluyor. Özellikle koronavirüs sebebiyle evlerinden çıkamayan insanlar ile beraber oyunun indirme sayısından çok günlük 50 milyon aktif oyuncusu dikkatleri çekiyor. Her geçen gün bu rakam artmaya devam ederken, geliştirici şirketin ise yüzü gülmeye devam ediyor. Bakalım daha ne gibi yeni içerikler sunulacak göreceğiz.



PAYLAŞ