PUBG Mobile'a, Call of Duty özelliği geliyor! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile'a, Call of Duty özelliği geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-23 18:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler battle royale oyunu olan PUBG Mobile, geliştirilerek yeni özellikler kazandırılmaya devam ediyor. Piyasada özellikle Fortnite ve Call of Duty: Mobile gibi iddialı rakipler bulunduğu için, şirket oyununa yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Şimdi ise PUBG Mobile için gelecek olan özelliğin Call of Duty: Mobile’dan esinlendiği düşünülüyor. Call of Duty’nin mobil battle royale oyunu piyasaya bomba gibi giriş yapmış ve sunmuş olduğu mekanikler ile oyuncuların dikkatini çekmişti. Bu büyük ismin rekabete dahil olması ile beraber birçok yeniliği de bu oyunda gördük. Bu oyun sonrasında rakiplerden yeni içerikler oyunlara gelirken, şimdi ise PUBG Mobile için drone özelliği testlere başlandı. İlk olarak Call of Duty: Mobile’da gördüğümüz drone özelliğinin şimdi ise PUBG Mobile’a geleceğini söyleyebiliriz.

PUBG Mobile için drone özelliği geliyor

PUBG’den yeni ceza sistemi! PUBG Bluehole modu ile zorluk seviyesi arttıPUBG’den yeni ceza sistemi! PUBG Bluehole modu ile zorluk seviyesi arttı

Bir YouTuber tarafından keşfedilen bu yeni özelliğin 2020 yılında gelmesi bekleniyor. Güncelleme noktasında henüz bir bilgi yer almazken, özelliğin 2020’nin başında sunulması bekleniyor. Oyunun Çince sürümünde ortaya çıkan bu özelliğin detayları henüz belli olmuş değil. Ancak sızdırılan video üzerine göre PUBG Mobile drone özelliği Call of Duty Mobile oyunundan daha farklı çalışacak. Call of Duty tarafında dronelar saldırılar için kullanılıyor. Ancak PUBG Mobile’da ise diğer oyunculara casusluk yapmak için kullanılacak.

Diğer yandan oyun modlarında da bu drone özelliğinin yer alması bekleniyor. Rage Gear modunda da aktif olan bu özellik oyunun gidişatını değiştireceğe benziyor.  


PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi yayınlandıPUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi yayınlandı
PUBG'nin yaratıcısı, Prologue adında yeni bir oyun üzerinde çalışıyorPUBG'nin yaratıcısı, Prologue adında yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

PAYLAŞ