PUBG Mobile, Snapdragon 865 ile seviye atlayacak! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile, Snapdragon 865 ile seviye atlayacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-05 20:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

İşlemci üreticisi Qualcomm’un en yeni amiral gemisi işlemci modeli olan Snapdragon 865, Tech Summit 2019 kapsamında tanıtıldı. Snapdragon 855’de bulunan yapay zeka performansını da ikiye katlayacak olan bu işlemci 5G desteğine ve X55 modeme sahip olarak geliyor. Ayrıca bu işlemciye özel olarak PUBG oyuncularına özel bir yenilikte bulunuyor. Düzenlenen etkinliğin ikinci gününde PUBG oyuncularını sevindirecek bir haber ortaya çıktı. Buna göre Snapdragon 865 ile beraber PUBG Mobile’a 10 bit HDR ve 90 FPS desteğinin geleceği belirtildi. Bu noktada artık akıllı telefonlarda PUBG için daha yüksek bir performans alınabilecek.

Snapdragon 865, PUBG Performansını Arttıracak

PUBG Mobile yeni haritasına kavuştu: The Ruins!PUBG Mobile yeni haritasına kavuştu: The Ruins!

Hali hazırda bulunan Snapdragon 855 işlemcisine sahip 90 Hz ekran yenileme hızına sahip telefonlardan daha akıcı bir oyun deneyimini yeni işlemci ile beraber göreceğiz. Bildiğiniz üzere şuan için PUBG Mobile’da HDR modu bulunuyor. Fakat 10 bit HDR desteği ile beraber bu mod bir adım daha iyi bir hal alacak. Yeni bu destek ile beraber daha dinamik bir aralık bizlere sunulmuş olacak. Etkinlikte bahsedilen konular bunlar olurken, oyun içerisinde nasıl bir performans sergileyeceği ise henüz bilinmiyor. Snapdragon 865’li akıllı telefonları yüksek bir ihtimalle 2020 ile beraber göreceğiz.

PUBG Mobile’ın gerek grafik gerekse performans tarafında nasıl bir değişime uğradığını ise bu yeni işlemciye sahip yeni akıllı telefonlar ile beraber görebileceğiz.


Call of Duty Mobile, PUBG Mobile'ı gölgede bıraktıCall of Duty Mobile, PUBG Mobile'ı gölgede bıraktı
PUBG Mobile yeni oyun modları getiriyorPUBG Mobile yeni oyun modları getiriyor

PAYLAŞ