PUBG Mobile Royale Pass 14. sezon başladı - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Royale Pass 14. sezon başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-16 15:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

PUBG Mobile yakın zaman önce yeni bir güncelleme aldı. Bu yeni güncelleme ile birlikte oyuna özel olarak dahil edilen Livik haritasının yanında bir de PUBG Mobile Royale Pass 14. sezon için yeni bir aylık ve yıllık abonelik sistemi getirildi. Oyun sever kişiler artık aylık ya da yıllık olarak abonelik yapacak ve Royale Pass'e katılabilecekler.

PUBG Mobile Royale Pass 14. sezon yeni abonelik sistemi

Oyuncuları Royale Pass 14 aboneliği alarak özel avantajlardan faydalanabilmek için bu kilitleri açabilecek. Bu özellik PUBG Mobile ve Google arasındaki iş birliğinin bir sonucu olarak karışımıza çıkıyor. Bu nedenle "abonelik" yalnızca Android kullanıcılarının faydalanabileceği bir hizmet.

Watch Dogs 2'u ücretsiz sunan Ubisoft'un sunucuları yoğunluğu kaldıramadıWatch Dogs 2'u ücretsiz sunan Ubisoft'un sunucuları yoğunluğu kaldıramadı

Prime ve Prime Plus adı verilen bu abonelik sistemleri temel olarak aylık, üç aylık ya da yıllık şekillerinde seçilen planlara dayanıyor. PUBG Mobile 0.19.9 güncellemesinden bir süre sonra gelen yeni özellik, sosyal medya platformlarından kullanıcıların konu ile alakalı olarak paylaşım yapmalarına sebep oldu.

Royale Pass 14 brings a brand new way to subscribe! More rewards for the same cost!




PUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyorPUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyor

PUBG MOBİLE NEW ROYALE PASS


PAYLAŞ