PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi yolda - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-07 21:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Kısa süre içerisinde dünyanın en popüler oyunlarından biri haline gelen PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesinin ne zaman geleceği sorusu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. PUBG’nin Twitter hesabından yapılan bir paylaşım bu sorunun cevabını vermedi. Bu durum yine de bazı güvenilir kaynakların net bir tarih vermesinin önüne geçemedi. Payload adlı modun ilk versiyonu geçtiğimiz yılın ekim ayı içerisinde oyuncuların karşısına çıkmıştı. Oldukça popülerleşen bu mod ne yazık ki açıklanamayan sebeplerden ötürü oyundan kaldırılmıştı.

PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi ne zaman sunuluyor?

Bu modda hem oldukça ağır silahlar yer alıyor hem de helikopter kullanılabiliyor. M3E1-A isimli roketatar, MGL, M79 isimli bomba fırlatıcısı, AT4-A isimli lazer güdümlü füze, dört namlulu M202 roketatar ve RPG-7 gibi silahların oyunculara eşlik edeceğini söylemek mümkün. Bunun yanı sıra aynı zamanda, Apex Legends adlı oyunlardan da aşina olduğumuz üzere, Payload 2.0 isimli oyun seçeneğinde ölen takım arkadaşlarınızı diriltebileceksiniz. Bu özellik PUBG Mobile Lite’da da var. Oyuncular için bu durum son derece heyecan verici olarak görülüyor.

PUBG Mobile 8.1 güncellemesiyle gelen yeniliklerPUBG Mobile 8.1 güncellemesiyle gelen yenilikler

Oyuncular, oyunun ikinci versiyonu sayesinde yeni zırhlı araçlara sahip olacak ve insansız olan hava araçlarından yararlanarak çok daha donanımlı bir şekilde hareket edeceksiniz. Buna ek olarak aynı zamanda radar sistemi de oyunda yerini alıyor. Bu radar taşınabilecek ve her yerde çalışabilecek. Bu sayede arabalar, helikopterler ve tekneler gibi ulaşım araçları hiçbir oyuncunun gözünden kaçmayacak. Yenilenen araçların üzerinde silah kullanarak rakiplerinizi çok daha kolay bir şekilde alt edebilirsiniz. Payload 2.0 için hazırlanan haritanın Erangel 2.0 için hazırlanan haritadan esinlenilerek tasarlandığı duyuruldu. Son olarak söz konusu bu modda yüksek miktarda ganimet barındıran bazı yeni binaların olacağından da söz etmek gerekiyor. Güvenilir kaynaklar, bu güncellemenin çıkış tarihini 10 Ekim 2020 olarak açıkladı.


PUBG Mobile Library Map gizem perdesini aralıyorPUBG Mobile Library Map gizem perdesini aralıyor
PUBG Mobile 1.0 güncellemesi kısa süre içinde geliyorPUBG Mobile 1.0 güncellemesi kısa süre içinde geliyor
PUBG Mobile bir haftada hile yapan 2 milyon hesabı banladıPUBG Mobile bir haftada hile yapan 2 milyon hesabı banladı

PAYLAŞ