PUBG Mobile Miramar haritası yenilendi - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Miramar haritası yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-08 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından birisi olan PUBG Mobile için yeni önemli bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile beraber oyunun popüler haritası olan Miramar haritası yenilendi. PUBG Mobile, Battle Royale oyunları arasında en fazla ilgi gören ve popüler yapımlar arasında yer alıyor. Kullanıcı kitlesini de her geçen gün artırmaya devam eden oyun cephesinden gelen resmi açıklamaya göre bugün itibariyle dev güncelleme içeren 0.18.0 sürümü yayınlandı. Güncelleme ile beraber iyileştirmeler ve yenilikler yapılırken, başlıca yenilik olarak Miramar çöl haritasındaki yenilikler ve geliştirmeler oldu. Güncelleme ile söylenenlere göre oyna yeni bir Eğlence Parkı dahil oluyor. Diğer yandan gelişmiş maç sonucu ekranı, AG para birimi ile 13 Mayıs’ta başlayacak olan Royale Pass’ın yeni sezonu oyuna eklenmiş oluyor.

PUBG Mobile güncellendi, miramar yenilendi

PUBG Mobile'a PUBG Mobile'a "Kutup modu" geldi

Yeni güncellemede yenilenen harita içerisine baktığımız zaman ise yeni evler, yollar ve kaynaklar dahil oluyor. Ayrıca yeni iniş noktaları Vaha ve Harabeler de oyuna dahil olmuş oluyor. Bununla beraber haritada sadece 1 kez ortaya çıkacak olan yeni bir Altın Mirado aracıyla beraber yeni yarış pistinde sürüş yetenekleri de denemek de mümkün olacak. Diğer yandan oyuna yeni eklenen otomatlar üzerinden Enerji içecekleri ve Ağrı Kesiciler alınabiliyor. Gelen büyük değişikliklerin haricindeki küçük değişiklikler ise şöyle;

  • Win94 sadece Miramar’da kendine ait 2.7x Dürbün ile beraber geliyor.
  • Kum Fırtınası Etkisi: Miramar’da bazı bölgeler ve Ana menü bu hiddetli Kum Fırtınasından payına düşeni alıyor.
  • Yeni Başarımlar: Güncellenmiş olan haritada oyuncuların yeteneklerini test etmeleri için yeni birçok başarım dahil edildi.
  • Özel etkinlikler: Oyuncular yeni özel ödüller kazanmak ve yeni Miramar etkinliklerine katılabilecekler. Bunula beraber ise diğer oyun modlarına da başarımlar eklendi.
  • Ana menü teması: PUBG mobile için ana menüsü, Miramar temasıyla eşleşecek şekilde güncellendi.

PUBG Mobile geçtiğimiz ay önemli de bir rekor kırmıştı. Buna göre oyun global olarak toplam 600 milyon indirme rakamını geride bırakmıştı. Mobil oyun için oldukça önemli olan bu rakam ile beraber oyunun günlük 50 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor.


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?
PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!

PAYLAŞ