PUBG Mobile’ın 1.1 kodlu beta sürümü, Ağustos ayında yapılan bir açıklamanın gerçekleşeceğini gösteriyor. Hatırlarsanız geliştirici ekip, o dönemlerde yaptığı açıklamalarda Metro Exodus isimli popüler oyunla bir iş birliği yaptıklarını, bu sayede oyuncular için önemli yenilikler sunacaklarını dile getirmişlerdi. İşte PUBG Mobile’ın sonraki sürümü, “Metro Royale” olarak isimlendirilen yeni bir oyun moduna sahip olacak.

PUBG Mobile Metro Royal modu sevilen bir özelliği geri getiriyor

PUBG Mobile’ın 1.1 kodlu beta sürümüne ait güncelleme notlarına göre Metro Royale modu, oyuncuların yüzünü güldürecek gibi duruyor. Oyuna bu modla birlikte yeni haritalar, önceden yapılandırılmış silah ve ekipman seçeneklerinin yanı sıra Tikhar adında yeni bir silah ve bazı yeni zorluklarla tanışma gibi önemli yenilikler gelecek.

PUBG’nin yaratıcısı, Prologue adında yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

PUBG Mobile’ın yeni beta sürümünü yüklediklerini söyleyerek deneyimlerini aktaran XDA üyeleri ise Metro Royale modunun Badlanders isimli mobil oyundan esinlenilerek geliştirildiğini açıkladı. Buna göre oyuncular, daha fazla rakip öldürerek daha fazla ganimet kazanmanın peşine düşecekler. Üstelik yeni gelen modun en kritik noktalarından biri de elde edilen ganimetleri paraya çevirerek yükseltmek olduğunu söyleyen XDA üyeleri, zırh seviyesi ve sırt çantasının 6. seviyeye çıktığını, belirterek bugüne dek alıştığımız PUGB deneyiminin değişmek üzere olduğunu belirtti.

Buna ek olarak yeni güncelleme oyunculara sadece Metro Royale modunu sunmayacak. Aynı zamanda oyunun normal sürümü de yeni güncellemeyle birlikte bazı yeniliklere sahip olacak. Bu güncellemeyle birlikte oyuna kış moduna yeniden eklenecek. Ayrıca bir süredir PUBG’de yer alan çelik kapanları artık PUBG Mobile’da da deneyimleyebilecekler ve yakındaki bir rakibe, sahip olunan bir ekipman da fırlatılabilecek. Metro Royale modunun tam sürümünün ne zaman yayımlanacağı henüz bilinmese de, yeni modu tanıtan bir video yayımlandı. 

PUBG Mobile için 1.1 kodlu yeni beta sürümü yayımlandı. Yayınlanan sürüm, Metro Royale olarak isimlendirilen yeni bir mod getiriyor.

Son senelerin en popüler mobil battle royal oyunları arasında yer alan PUBG Mobile için yeni bir beta sürüm yayınlandı. Yayınlanan beta sürüm, oyuna yakında gelecek yenilikleri de gözler önüne seriyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir