Pubg Mobile Lite telefonlara geliyor - Haberler - indir.com

Pubg Mobile Lite telefonlara geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-09 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Düşük teknik özelliklere sahip olan Android akıllı telefonlar için merakla beklenen PUBG Lite Mobile versiyonu Türkiye için yayınlandı. PUBG Mobile oyununun daha hafif ve oynanabilir yapısına sahip olan PUBG Mobile Lite, Türkiye’deki oyuncular için Google Play Store’da indirilebilir olarak yerini aldı. Hali hazırda zaten popüler olan oyun, şimdi ise daha fazla cihazla uyumlu olarak popülaritesini daha da artıracağa benziyor. Bilgisayar versiyonda da Lite sürümünü geliştiren ekip, şimdi ise mobil taraf için de Lite modelini Google Play Store’da sundu. Oyun deneyimini ve içeriğini sabit tutarak, tüm oyuncuların aynı deneyimi yaşayabilmesi için düşük bellekli cihazlar ve giriş seviyesi Android cihazlar hedef alındı.

PUBG Mobile Lite Yayınlandı

Pubg sezon 4 bilgisayar platformu için aktifPubg sezon 4 bilgisayar platformu için aktif

Unreal Engine 4 motorunu kullanan PUBG Mobile sürümü, dünyanın her yanından oyuncusu ile milyonlarca kitleye ve beğeniye erişmiş durumda. Ancak artık deneyimden ödün verilmeden daha fazla cihazlar ile PUBG Mobile Lite modeli uyumlu olacak. 60 oyunculu daha ufak bir haritaya sahip olacak olan Mobile Lite sürümü oyun tarzınısabit tutacak ve 10 dakika sürecek dinamik karşılaşmalara sahip olarak. 400 MB’lık kurulum paketine sahip olan oyun 2 GB belleğin altındaki cihazlar için oldukça uygun olacak. Bu noktada oyunun akıcı bir şekilde oynanabilmesi hedefleniyor.

PUBG Mobile Lite için bazı bilinmesi gereken detaylar

  • Geliştirilmiş hedef yardımı: Düşük bağlantı noktalarında bile hedef almayı kolaylaştıracak olan bu özellikte sürünürken ve ayakta iken farklı bir hedef deneyimi oyunculara sunulmuş olacak. Bu noktada hedef kontrollerinin daha basite indirgendiğini söyleyebiliriz.
  • Winner Pass’e geçiş: Normal mobil versiyonda yer alan Royale Pass'ın yerini alacak ve her ay sürpriz ödüller oyuncuları bekliyor olacak.
  • Mermi izi ayarı: Normal versiyonda bulunan mermi hızı ve mermi düşme efekti bu sürümde kaldırılarak oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi vadediliyor. 
  • Geri tepme önleme: Her silahın tepmesini önleyen mekanizma bulunacak ve farklı silahların çeşitli tepme gücü ile her silah farklı bir deneyim sunacak. 
  • Artan öldürme süresi: Oyun içerisinde ölüm süreleri artırılarak oyuncuların daha fazla sıkı çatışma içerisinde kalması sağlanacak ve deneyim ve aksiyon üst seviye olmuş olacak.
  • Konum görüntüleme: Mini harita bölümünde normal PUBG Mobile sürümüde olduğu gibi nişancılar gözükecek ve bu sayede adamı görmek daha kolay olacak. 
  • Hareket ederken iyileş: Oyuncular durmadıkları her an iyileşecekler. Bu özellikle yüksek gecikme süresinde iyileşme imkanı verirken, oyunun temposunu artıracak ve hayatta kalma olasılıklarını iyileştirecek.
  • Bina / İkmal iyileştirmesi: Ufak haritalardaki bina yoğunluğu artırılarak bu noktada loot zenginliği de getirilmiş oldu.
  • Harita kalitesi iyileştirildi: Optimize edilmiş yükleme ekranı ve paraşüt ekranı bulunacak.
  • RPG ve yeni ateşli silah entegrasyonu: LITE’ta oyuncular bazı oyun modlarında yeni saldırı ve savunma taktikleri geliştirme şansı verecek yeni bir silahı kullanabilecekler.



İlgili uygulamalar
Pubg yapımcılarından Qualcomm ortaklığında telefon geliyorPubg yapımcılarından Qualcomm ortaklığında telefon geliyor
Pubg Mobile'a yeni oyun modu ekleniyorPubg Mobile'a yeni oyun modu ekleniyor

PAYLAŞ