PUBG Mobile Lite güncelleme aldı - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Lite güncelleme aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 21:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Battle Royale türünde geliştirilen ve kısa süre içerisinde oyuncuların vazgeçilmez oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan PUBG Mobile her geçen gün daha da gelişerek yükselmeye devam ediyor. PUBG Mobile piyasaya sunulmasının ardından, daha az yer kaplayanı be daha hızlı oynanan bir sürümünün yayınlanması da gecikmedi. PUBG Mobile Lite olarak adlandırılan bu yeni alternatifte de oyuncular eşsiz bir deneyim yaşayacaklar. PUBG Mobile Lite oyuncularını sevindiren bir haberde gündemimizde yerini aldı. PUBG Mobile Lite, 0.16.0 güncelleme ile yenilenerek oyunculara yeni özellikler sunuluyor. 

PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi

PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi ile oyuncular, birbirinden farklı özelliklere kavuşacaklar. Şöyle ki Kiraz Çiçeği altında bulacakları Piknik Sepetleri, İşaret Fişekleri ve Boya Bombalarını bulmak adına hızla hareket edecekler. Söz konusu bu yeni güncelleme ile beraber aynı zamanda Varenga haritasında çeşitli iyileştirmeler yapılırken yeni özelliklerde eklendi. Varenga haritasında Kirap Çiçeği bölgelerinde ortaya çıkma ihtimali oldukça yüksek olan Piknik Sepetleri oyuna dahil ediliyor. Oyuncular için belirlenen bu kiraz çiçeği ağaçlarının altında bu Piknik Sepetleri'ni bulacak ve bununla beraber İşaret Fişekleri ve Boya Bombaları’nı kullanabilecekler. İşaret Fişekleri, içerisinde güçlü silahların yer aldığı Süper airdrop çağırmak için kullanılırken, Boya Bombaları özelliği ile beraber ise oyun karakterlerini bahar renklerine boyayan eğlenceli boyaların içinde olduğu bir ödüldür.  

Pubg Mobile Lite telefonlara geliyorPubg Mobile Lite telefonlara geliyor

Çeşitli ödüllerin oyuna eklenmesinin yanı sıra Varenga haritasında da çeşitli iyileştirmeler de yapıldı. Bunlar arasında Kuzey bölgesinde çeşitli kaynakların bulunduğu bir sığınak, şehir alanına giden birden fazla çeşitli yol ve ek olarak ise Güneybatı'daki endüstriyel bölgede çeşitli ayarlamalar ve dahası da oyuna ekleniyor. Yapılan bu yenilikler ile beraber oyuncuların deneyimi daha da geliştiriliyor. 

Oyuna eklenen diğer yenilikler ise şu şekilde sıralanıyor;

Silah Güncellemeleri – Oyuncular belirli silahları, daha fazla tecrübe puanı için seviye atlatabilecekler
Hızlı İkincil Silahlar – İlk silahı yeniden doldururken, ikincil silaha hızlıca geçme ve ateş etme seçeneği artık mevcut.
Klasik mod ve PlayLab, yeni Battle Royale modu olarak birleştirildi
Yeni işlevler – Kariyer Sonuçları, Oda Kartları, Karakter arayüzüne yeni görünüm ve dahası
Eklenen diller: Arapça, Fransızca ve İspanyolca


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?
PUBG Mobile LITE bahar güncellemesine kavuşuyorPUBG Mobile LITE bahar güncellemesine kavuşuyor

PAYLAŞ