PUBG Mobile LITE bahar güncellemesine kavuşuyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile LITE bahar güncellemesine kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-19 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Battle Royale pazarındaki iddialı isim olan PUBG, yenilikler ile güncellemeler almaya devam ediyor. PUBG’nin birçok sürüm ve versiyonu bulunuyor. Bunlar daha çok mobil PUBG , PUBG Lite, PUBG Mobile Lite ve PUBG olarak biliniyor. Özellikle orta seviye akıllı telefonlarda performans sorunu yaratmayan ve daha az yer kaplayan sürüm olan PUBG Mobile Lite için oyuncuları sevindirecek bir haber geldi. Öyle ki PUBG Mobile Lite, güncellendi ve güncelleme ile beraber oyun bahar temasına kavuşmuş oldu. PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi PUBG Mobile Lite oyuncuları için yayınlandı.

PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi

PUBG Mobile için yeni oyun modunun tarihi açıklandıPUBG Mobile için yeni oyun modunun tarihi açıklandı

Bu yeni mobil güncelleme ile beraber oyuncular Kiraz Çiçeği altında bulacakları işaret fişekleri, piknik sepetleri ve boya bombalarına erişebilecekler. Yeni güncelleme ile beraber diğer yandan Varenga haritasına iyileştirmeler ve yeni özellikler ekleniyor. Varenga haritasında yer alan Kiraz Çiçeği bölgelerinde Piknik Sepetleri’nin ortaya çıkma ihtimali daha da artacak. Oyuncular belirli ağaçların altında bu Piknik Sepetlerine erişebilecekler ve içerisinde işaret fişekleri ve boya bombaları bulabilecekler. İşaret fişekleri güçlü silahların yer aldığı süper airdrop çağırmak için kullanılabilecek ve Boya Bombaları ise karakterleri bahar renklerine boyayan eğlence temasına sahip olacak.

Varenga haritasında da iyileştirmeler yapılırken, Kuzey bölgesinde çeşitli kaynakların bulunduğu bir sığınak ve şehir alanına giden daha fazla yol dahil ediliyor.

Silah Güncellemeleri – Oyuncular belirli silahları, daha fazla tecrübe puanı için seviye atlatabilecekler
Hızlı İkincil Silahlar – İlk silahı yeniden doldururken, ikincil silaha hızlıca geçme ve ateş etme seçeneği artık mevcut.
Klasik mod ve PlayLab, yeni Battle Royale modu olarak birleştirildi
Yeni işlevler – Kariyer Sonuçları, Oda Kartları, Karakter arayüzüne yeni görünüm ve dahası
Eklenen diller: Arapça, Fransızca ve İspanyolca



İlgili uygulamalar
PUBG Mobile 2. yıl dönümünü kutluyorPUBG Mobile 2. yıl dönümünü kutluyor

PAYLAŞ