PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenler - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-14 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler hayatta kalma oyunlarından birisi olan PUBG’nin çeşitli sürümleri bulunuyor. Bunlardan birisi olan Mobile Lite sürümüne 0.17.0 sürüm numaralı yeni bir güncelleme geldi. Güncelleme ile beraber oyuna birçok yenilik dahil edilen güncelleme, ilk etapta Google Play Store üzerinden yayınlandı. İlk defa 2017 yılında oyun piyasasına giriş yapan ve Battle Royale kavramını ortaya sunan PUBG; popülaritesini güncellemeler ile sürdürmeye devam ediyor. Piyasaya çıktığı ilk dönemlerde sadece bilgisayar ve konsol cihazlarına geliştirilen oyun, daha sonra mobil sürüm ile gelerek adeta patlama yaşadı diyebiliriz. Diğer yandan geliştiriciler PUBG ve PUBG Mobile oyunlarına bir de Lite adlı hafif sürümler sundular. Bu sayede cihaz donanımı yetersiz olan kişiler PUBG oyununu daha rahat bir şekilde oynayabiliyorlar.

Hem PUBG hem de PUBG Mobile için iyi bir performans almak istiyorsanız, güçlü bir cihaza sahip olmanız gerekiyor. Geliştirici ekip ise hemen her cihazda çalışabilen farklı PUBG versiyonlarını pazara sundular. Bunlardan birisi olan PUBG Mobile Lite için de büyük bir güncelleme yayınlandı.

PUBG Lite Türkiye'de Kullanıma AçıldıPUBG Lite Türkiye'de Kullanıma Açıldı

PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi

Güncelleme ile beraber oyuna birçok yenilik geliyor. Bu söz konusu yenilikler arasında haritalar, silahlar ve araçlar gibi önemli öğeler yer alıyor. Google Play Store üzerinden indirilebilir olan güncelleme yeni bir oyun modunu da sunuyor. PUBG Mobile Lite 0.17.0 kodlu güncelleme ile oyuna “Payload” adlı bir mıod geliyor. Oyuncular ister solo olarak isterlerse 4’lü takımlara halinde yüksek tempolu maçlara girebiliyorlar. Oyunun diğer yeniliklerine bakacak olursak PUBG Mobile Lite güncellemesi Varengar haritasında önemli yenilikler sunuyor. Oyundaki eğlencenin artması için haritanın belli bölgelerine arkeolojik siteler ekleniyor.

Oyuna eklenen bir diğer öğe ise Desert Eagle oluyor. Oyuncular SMG ve tabancadaki hasarlara ise yeniden alışmaları gerekecek.


PUBG Lite MSVCP140.dll Bulunamıyor Hatası ÇözümüPUBG Lite MSVCP140.dll Bulunamıyor Hatası Çözümü
PUBG Lite hakkında bilinmesi gerekenlerPUBG Lite hakkında bilinmesi gerekenler

PAYLAŞ