PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak? - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 14:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PUBG Mobile Lite, PUBG Mobile oyununa göre daha düşük sistem gereksinimleriyle beraber aslında daha fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor. PUBG Mobile Lite oyununun ülkemizde de önemli düzeyde oyuncu satısının olduğunu belirtmekte fayda vardır. PUBG Mobile oyununun daha düşük özelliklere sahip akıllı cep telefonlar için uygun olanı Lite, 0.16.0 güncellemesini alarak eski haline göre daha da gelişecek fakat daha güncelleme gelmeden güncellemenin detaylı sızıntıları aktarıldı. Oyunun Lite versiyonunun kısa süre içerisinde yeni bir güncelleme yayınlanacağına inanılıyor. 

PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesiyle neler sunulacak?

PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesinin detaylı sızıntı bilgilerine baktığımızda oyuna yeni bir gece modu, yeni lobi ve kişiselleştirilebilir oda kartları gibi önemli özelliklerin geleceğini görüyoruz. Söz konusu bu güncellemenin oyuna 18 Şubat itibariyle dağıtılacağı biliniyor. PUBG Mobile Lite, 0.16.0 güncellemesinin tüm kullanıcılar için ne zaman resmi olarak erişilebilir hale getirileceği ise henüz bilinen konulardan biri değildir. 

Pubg Mobile Lite telefonlara geliyorPubg Mobile Lite telefonlara geliyor

Neredeyse her PUBG Mobile güncellemesine sayılı günler kala sızdırılan oyun detayları gibi oyunun Lite versiyonu için de çeşitli sızıntılar gün yüzüne çıktı. Kullanıcıların neler ile karşılaşacağını düşünmesi gerektiğini gösteren bu sızıntılara göre yapılacak güncellemeyle beraber oyunun logosunda yer alan yeni bir karakteri görmek mümkün. Bunun yanı sıra aynı zamanda oyunun yeni bir kış temasını benimseyeceği aynı zamanda lobinin arayüzünün de bu şekilde yenileceğini söylemek gerekiyor. Oyuna dahil edilecek olan yeni lobiyle beraber birkaç değişimin de yaşanacağı dile getiriliyor.

Oyunun normal versiyonunda olduğu gibi Lite versiyonu içinde son derece şık bir UAZ sunulacak gibi gözüküyor. Oyunda bulunan oda kartlarına dair yeni düzenlemelerin de geleceğine dair bilgiler sızıntılar arasında bulunuyor. Yani şöyle ki söz konusu bu oda kartları oyuncular tarafından satın alınacak ve oyuncular bu kartlarını özek savaşlar için kullanabilecekler. Söz konusu güncelleme yakın zaman içerisinde oyuncuların beğenisine sunulacak. Halihazırda zaten donanımsal özellikleri oldukça kuvvetli olan PUBG Mobile Lite oyunu, yapılacak olan güncelleme ile beraber daha farklı özelliklere ev sahipliği yapacak. Hal böyle olunca oyuncular için daha yenilikçi bir alan sunulacak. Bu şekilde PUBG Mobile Lite'ın daha fazla oyuncu tarafından oynanması bekleniyor. 

 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ