PUBG Mobile Library Map gizem perdesini aralıyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Library Map gizem perdesini aralıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-05 22:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Mobil oyunlar arasında en çok sevile battle royal oyunları arasında olan PUGB Mobile bir süre önce The Ancient Secret adındaki yeni bir mod için yeni bir harita duyurmuştu. Gizemli bazı modları da barındıran yeni yeni mod için Library Map, yani Kütüphane Haritası da ortaya çıktı.

Ağustos ayının başında bir video ile gün yüzüne çıkan The Ancient Secret, oyuncular tarafından oldukça dikkat çekmiş ve oyunseverleri heyecanlandırmıştı. Piramitlere gönderme yapan yeni oyun modu için bugün yayımlanan Library Map de benzer bir gizemle birlikte gün yüzüne çıktı. Bu yeni modda gizemli eski uygarlık temasıyla karşımıza çıkan PUBG Mobile, oyun tutkunlarına yeni oyun içi etkinlikler, özel ödüller ve farklı bir evren sunuyor. Buna ek olarak yeni harita ile birlikte Team Gun adı verilen oyunda oyuncularla buluşuyor.

PUBG Mobile World League Season Zero Çıktı!PUBG Mobile World League Season Zero Çıktı!

PUBG Mobile Livik haritası geldi

Şimdilik sadece bazı oyunculara sunulan yeni oyun modu ile birlikte, Miramar ve Erangel haritalarında da Ancient Secret binası görülebiliyor. Devasa büyüklüğe sahip olarak konumlandırılan piramit yapısının içine girildiğinde gizemli detaylar ile karşılaşılıyor ve özel lobi ifadeleri, özel giriş ifadeleri, bulmacalar ve mini oyunları da içinde barındırıyor.

Team Gun ise PUBG Mobile‘da yer alan ilk iç mekan haritasında oynanıyor. Arena modunda oyunculara başlangıç silahlarıyla 4’e 4 oyun sunuyor. Oyuncular rakiplerini avlayarak birinciliğe doğru yaklaştıkça, silahları da CS: GO’daki Silah Yarışı gibi yavaş yavaş yükseliyor. Team Gun oyunu her hafta sonu Cuma gününden Pazar gününe kadar oyuncuların oynayabileceği şekilde sunuluyor ve PUBG Mobile Library Map ile oyuncular farklı bir evrene ışınlanıyor. Yeni güncellemenin yakın zamanda tüm oyuncuların erişimine açılması bekleniyor. PUBG Mobile ile ilgili yeniliklerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile Royale Pass 14. sezon başladıPUBG Mobile Royale Pass 14. sezon başladı
PUBG Mobile 8.1 güncellemesiyle gelen yeniliklerPUBG Mobile 8.1 güncellemesiyle gelen yenilikler

PAYLAŞ