PUBG mobile inceleme - Haberler - indir.com

PUBG mobile inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-01 21:46:24
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Birçok oyunsever tarafından oynanan Playerunknown's Battlegrounds Mobile (PUGB) geçtiğimiz günlerde İOS ve Android kullanıcılarına sunulmuştu. Oyun severler tarafından oldukça sevilen oyun PC ve XBox' da o kadar çok beğenildi ki 2017 yılının en iyi oyunlarından birisi olmayı başarmıştı. PUGB yapımcıları bu olumlu tepkileri beğenmiş olacak ki oyunun mobil versiyonunu geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü. Bu gelişme ile birlikte birçok ülkede dijital marketlerde en çok indirilen mobil oyunlar arasında zirveye çıkan PUGB İOS ve Android kullanıcılarının en çok bekledikleri oyunlardan birisi gibi görünüyor.

PUBG Mobile indir iOS

Oyunda öncelikle bir adada oyuncuların toplanması ile birlikte uçakta başlıyor. Öncelikle uçaktan iyi bir noktaya atlamak için haritadan yer işaretlemesi yapabilirsiniz. Uçaktan paraşütle atlayıp silah ,araç gereç ve zırh elde etmeye çalışıyoruz.Yere indiğiniz andan itibaren sizi bir hayat mücadelesi de bekliyor olacak oyuncular dışında sizi tehdit eden şeylerden biriside mavi elektrik duvarının zaman geçtikçe dairesel olarak daralmaya başlaması. Bu sayede hayatta kalan oyuncular aynı noktalara hareket ediyor ve kendinizi çatışmanın içinde buluyorsunuz. Hangi bölgelerde bulunacağınız da büyük önem taşıyor. Merkeze uzaksanız güvendesiniz ancak silah bulma şansınız düşüyor. Merkez bölgeyi tercih ederseniz silah bulmanız kolaylaşıyor ama düşman fazlalığı sizi tehdit ediyor. Tercihi iyi düşünüp karar vermeniz gerekiyor. Oyun içerisinde dairesel noktanın ne kadar orta kısımlarında yer alsanız o kadar oyunu üst seviyede bitirme ihtimaliniz artıyor. Ancak diğer oyuncuların da orta noktalarda bulunacağını unutmayıp dikkatli olmanız gerekiyor.

PUBG Mobile indir Androd

Oyunun oldukça geniş silah çeşitliliği mevcut ama iş sadece silah bulmakla kalmıyor kullanacağınız silahın mermilerini de bulmak önemli hale geliyor. Birçok ülkede oldukça sevilen oyunu İOS ve Android marketlerden indirebilir ve sizde oynamaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ