PUBG Mobile için yeni oyun modunun tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

PUBG Mobile için yeni oyun modunun tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler Battle Royale oyunu olan PUBG Mobile için hazırlanmış olan yeni bir oyun modu ortaya çıktı. Oyun modunun ortaya çıkışı ile beraber oyuna dahil olacak tarihte belli oldu. Buna göre PUBG Mobile Arctic Mode olarak adlandırılan bu oyun modun da Kuzey Kutbu temasını görüyoruz. Modu deneyimlemek için ise oyuncuların bir ay daha beklemesi gerekiyor. Geliştirici şirket PUBG Mobile’a sürekli olarak yeni içerikler ve oyun modları kazandırarak oyunu canlı ve kullanıcıların ilgisini yoğun tutması hedefleniyor. Bu yeni oyun modunun tarihi olarak ise 13 Nisan 2020 olarak açıklanmış durumda. Yeni yayınlanacak olan Arctic Mode ile yeni silahlar ve dikkat çekici temalar oyuna dahil edilecekken, oyuncuların karşısına ayrıca “Eğlence Parkı” adlı yeni bir oyun seçeneği de eklenmiş olacak.

PUBG Mobile için yeni oyun modu geliyor

PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası dönemi başlıyor!PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası dönemi başlıyor!

Açıklanan bu tarih itibariyle oyunlarını güncelleyen kullanıcılar yeni içerikler elde edecekler. Kutup fırtınalarına ve toz bulutlarına teslim olan Vikendi haritası ile Klasik Mod yenilikleri oyuna dahil edilecek. Kutup temalı olduğu için oldukça soğuk bir harita olacak. Bu noktada vücut sıcaklığı düşerken, belli bir süre sonra ise can barı azalacak ve düşmeye başlayacak. Vücut sıcaklıklarının korunması için ise ateş yakmak en kola çözüm olacak. Oyuncular ateş yakmak için çakmak kullanabilir ve ısınma sürelerini artırmak için ise ağaç dalları ile ateşi güçlendirebilirler.

Diğer yandan yakılan ateş ile beraber avlanan hayvanlar bu ateşte pişirilebilir ve bu etleri yiyerek can artırabilirsiniz. Oyunu kış temasına daha uygun hale getirmek için geliştirmelerini sürdüren PUBG Mobile geliştiricileri, bu mod ile beraber kış oyunları ekipmanlarını da oyuna dahil etmiş olacak. Bakalım bu yeni güncelleme ile dahil olacak yenilikler ne derece beğenilecek göreceğiz.


PUBG Mobile 2. yıldönümü etkinliği duyurduPUBG Mobile 2. yıldönümü etkinliği duyurdu

PAYLAŞ