PUBG Mobile için Metro Royale Modu ve 1.1 güncellemesi yayımlandı - Haberler - indir.com

PUBG Mobile için Metro Royale Modu ve 1.1 güncellemesi yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-12 13:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Battle Royale oyunları arasında en çok oynan mobil oyunlardan olan PUGB Mobile, “Metro Royale” adı verilen yeni bir modla birlikte oyuncularının karşısına çıkıyor. Ayrıca PUBG MOBILE’ın yeni sürümü, %70 daha düşük dosya boyuta sahip.

Felaket ardından Rusya’da geçen ve Dmitry Glukhovsky’nin çok satan roman serisinden uyarlanan METRO EXODUS ile iş birliği yapan PUBG oyuncularına yeni içerikler sunuyor. Yayımlanan 1.1 sürümüyle birlikte PUBG MOBILE, Metro temalı pek çok yeni içeriklere kavuşuyor.

PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi yoldaPUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi yolda

Oyuna yeni eklenen Metro Royale modu, klasik Erangel haritasını baz alıyor ve oyunda oyunculara iki farklı haritada unutulmuş harabeler, uçurumlar, bir haydut kampı ve diğer benzersiz manzaraların da bulunduğu keşfedilecek alanlar sunuyor. Bunun yanı sıra yeni modla birlikte tamamen yer altına gizlenmiş bir alanda yer alan yeni vagon aracı ve benzersiz savaş mekanizmaları da oyuncuları bekliyor.

PUBG Mobile "Metro Royale" beta sürümü yayımlandı

Yeni mod Metro Royale modu, içerisinde oyunculara Termal Görüş, Gece Görüş Dürbünü & Gözlükleri gibi rakiplerine karşı taktiksel ve stratejik avantajlar kazandıracak yeni ekipmanlar da sunuyor. Bunun yanı sıra silahlar için bomba eklentileri, ağır zırh ve Metro serilerinde kullanılan benzersiz sessizlikteki havalı tüfek Tikhar da bu modla birlikte oyunseverlerle buluşuyor.

Metro Royale oyun lobisine, PUBG MOBILE ana menüsünde yer alan metro tünel girişinden erişilebiliyor. Yeni özellikler ise şöyle;

  • Karaborsa – Bu özel Metro Royale dükkanında oyuncular buradan malzeme ve yeni ekipmanlara satın alabilir, ayrıca Metro Parası için Metro Royale’den getirdiklerini satabilirler. Karaborsa’da Metro Royale’e özel silahlar, mayınlar ve daha fazlası, çeşitli kalite seviyelerinde sunulmaktadır
  • Mühimmat Envanteri – Oyuncular mühimmat olarak ayarlanan ekipmanları savaşa götürebilirler. Bununla birlikte Metro Royale’de toplanan eşyalar kilitli kutuda saklanabilir ve maç sonrasında erişilebilir kalır.
  • Komuta Merkezi – Komuta Merkezi’nde oyuncular karakterlerin Uygunluk seviyelerini kontrol edebilir, onların hikayelerini okuyabilir ve Uygunluğu artırmak için onlara hediye verebilirler. Yüksek Uygunluk sayesinde oyuncular, oyun içindeki karakterlerden değerli kaynaklar alma şansına sahip olurlar.

Tüm bunlara ek olarak yeni güncelleme Android kullanıcıları için oyunun alanından da büyük ölçüde tasarruf sağlayacak. Oyunun 1.1 güncellemesi, diğer güncellemelere göre %70 daha az yer kaplıyor. Oyunun yeni güncellemesini yüklemek için 610 MB boyutunda bir dosya indirmek yeterli. Oyunun diğer içerikleri sonradan da yüklenebiliyor. PUGB Mobile’ın yeni az yer kaplayan güncellemesi oyunculara kendi oyunlarını özelleştirme ve tercihlerine göre bölümleri ekleyip çıkarma imkanı tanıyor.


PUBG’nin ilk dinamik haritası: ParamoPUBG’nin ilk dinamik haritası: Paramo
PUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği tarih kesinleştiPUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği tarih kesinleşti

PAYLAŞ