PUBG Mobile için 'Cold Front Survival' modu yolda - Haberler - indir.com

PUBG Mobile için 'Cold Front Survival' modu yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-15 22:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyuncuların beğenisine sunulduğu andan itibaren büyük bir popülerlik elde eden battle royal oyunu PUBG Mobile, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı görselle yeni bir modun oyuna ekleneceğinin bilgisini verdi. Yeni oyun modu Cold Front Survival olacak. PUBG Mobile oyuncuları yakın zamanda deneyimleyecekleri yeni bir oyun modu kazanacaklar. Cold Front Survival olarak adlandırılan bu yeni oyun modu, 16 Nisan tarihinden itibaren oynanabilecek hale getirilecek. Oyunun geliştirici şirketi Tencent Games, yeni oyun modu hakkında ayrıntılara değinmedi ancak PUBG Mobile Twitter hesabından yeni mod için birkaç poster yayınlayarak oyunculara bilgilendirdi.

PUBG Mobile 2. yıl dönümünü kutluyorPUBG Mobile 2. yıl dönümünü kutluyor

Yeni modda oyuncuları neler bekliyor

Yen modun ismine bakılırsa, PUBG Mobile Cold Front Survival modunda oyuncular, yiyecek ve ısı kaynaklarını arayarak kar fırtınasından kurtulmak zorunda kalacaklar. Bunun için özgün taktiklerini kullanarak oyunu kendi lehine çevirmeye çalışacak olan oyuncular, yiyecek ve ısı kaynaklarını da arayarak kar fırtınasından kurtulmak adına çeşitli hamleler yapacaklar. Bu oyun modunda oyunculara gelen aşırı soğuk dalgayı bildirmek için oyuna zamanlayıcı da eklenecek. Şöyle bir durum var ki raporlar, modun sadece Vikendi haritasında mevcut olacağını gösteriyor fakat yinede bir kesinliği bulunmuyor. 

Oyunun geliştirici şirketi tarafından paylaşılan teaser görüntüleri, oyuncuların kamp ateşleri etrafında toplandığını gösteriyor. Buna ek olarak ise bir drone gösteren, oyuna eklenebileceği düşündürülen bir teaser görüntüsü de yayınlandı fakat bunun nasıl çalışacağı ise henüz bilinen bir durum değildir. Büyük olasılıkla çevredeki malzemeleri ve düşmanları aramak için de kullanacaklar. 

 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile LITE bahar güncellemesine kavuşuyorPUBG Mobile LITE bahar güncellemesine kavuşuyor
PUBG Mobile Lite güncelleme aldıPUBG Mobile Lite güncelleme aldı
PUBG Mobile indirme sayısı 600 milyona ulaştıPUBG Mobile indirme sayısı 600 milyona ulaştı

PAYLAŞ