PUBG Mobile için 2.0 yolda - Haberler - indir.com

PUBG Mobile için 2.0 yolda

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-12 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler oyun deneyimini sunan ancak mobil tarafta bu popülerliğini kaybetmeye yüz tutmuş olan PUBG Mobile, Tencent sebebiyle sessiz günler geçiriyor. Tencent tarafına uygulanan baskılar ve kısıtlamalardan oldukça etkilenen PUBG Mobile, hilelerin gün yüzüne çıkmasıyla birçok oyuncusunu kaybetmeye başladı. Bunların yanında Twitter üzerinden konu ile ilgili olarak yapılan paylaşıma göre PUBG hem masaüstü versiyonunda hem de PUBG Mobile tarafında 2.0 güncellemesi ile beraber geliyor. 

PUBG ve PUBG Mobile 2.0 birkaç ay sonra sunulacak

Eylül ayı içerisinde PUBG Mobile'ın son güncellemesi, yenilenen Erangel 2.0 haritası ile beraber oyuna büyük bir revizyon sundu. Oyuncularını bu bağlamda üzmeyen PUBG Mobile, hazırladığı yenilikleri bu sürümle beraber oyunseverlerin beğenisine sundu. PUBG Mobile, 1.0 sürümüyle görsel değişiklikler, sistem iyileştirmeleri ve yenilenmiş olan harita ile beraber oyunculara kaliteli bir deneyim sunmuştu. Şimdi ise PlayerIGN Twitter hesabı üzerinden PUBG'nin her iki versiyonu için de 2.0 sürümünün yolda olduğunu duyurdu. 

PUBG Mobile bir haftada hile yapan 2 milyon hesabı banladıPUBG Mobile bir haftada hile yapan 2 milyon hesabı banladı

Konu ile ilgili olarak yapılan paylaşımda, geliştiricilerin PUBG 2.0 ve PUBG Mobile 2.0 üzerinde çalışmalar yaptıklarını doğruladığını dile getirdi. Bu duyurunun yolda olduğunu dile getiren PlayerIGN, konu hakkında video çekmeyi planladıklarını aktardı. 

Yeni sürüm oyunculara neler sunacak?

İlk olarak PUBG Mobile 2.0 sürümünün kod adının Project XTRM olduğu bildiriliyor. PUBG Mobile Lite geliştiricisi, Seoul Head Quarter imzasının olduğu söylenen sürümde, PC'ler, oyun konsolları ve mobil cihazlarda çapraz platform özelliği desteğiyle beraber oyuncuların beğenisine sunulacağı dile getirildi. 

Çapraz platform uyumluluğunun yanı sıra pek bir detayının da bilinmediği sürüm için oyuncuların bu yılın mayıs ayını beklemesi gerekiyor. PUBG 2.0, PUBG serisinde dört gözle beklenen tek şey bu değil, aynı zamanda Dead Space'in yaratıcısı olan Glen Schofield'ın bağlı olduğu stüdyosu Striking Distance'ın PUBG evreninde geçecek olan The Callisto Protocol adlı oyun üzerinde çalıştığı duyurulmuş ve heyecan yaratmıştı. 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile 1.0 güncellemesi yayınlandı, gelen yenilikler neler?PUBG Mobile 1.0 güncellemesi yayınlandı, gelen yenilikler neler?
PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi yoldaPUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi yolda
PUBG Mobile için Metro Royale Modu ve 1.1 güncellemesi yayımlandıPUBG Mobile için Metro Royale Modu ve 1.1 güncellemesi yayımlandı

PAYLAŞ