PUBG Mobile Günlük Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırıyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Günlük Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 04:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bilgisayar oyuncuları tarafından büyük bir ilgi gören PUBG, geçtiğimiz aylarda resmi olarak Android ve iOS platformları için PUBG Mobil olarak çıkışını gerçekleştirmişti. Tüm platformlarda zirveye oynayan oyun büyük bir popülerlik yakalamış ve kısa süre içerisinde milyonlarca oyuncu kitlesine ulaşmıştı. Şimdi ise oyunun günlük oyuncu sayısına dair istatistikler ortaya çıktı. Bu kapsamda PUBG Mobil için günlük 10 milyon kullanıcı sayısına ulaştığı ortaya çıktı. Günlük bu kullanıcı sayısı ile oyun tüm rakiplerini arkasında bırakmış durumda.

Her iki mağazada ücretsiz olarak indirilebilir olan PUBG ilk bir haftalık dönemde 100'den fazla ülkede indirilen oyun başarısını yakalamıştı. PUBG mobil daha sonra PC versiyonunda sahip olduğu tüm rekorları alt etmiş durumda. Yayınlandığı dönemden itibaren ise PUBG Mobile, 2018 Google Play Ödülleri kapsamında 'En iyi Çıkış Yapan Oyun' ve 'En İyi Topluluk Oluşturan Oyun' kategorilerinde aday olan tek oyun konumunda bulunmuştu.

PUBG mobil popülerliği devam ederken kullanıcı sayısıda bir hayli genişlemeye devam ediyor. Bakalım oyun daha ne gibi rekorlar kıracak göreceğiz.





PAYLAŞ