PUBG Mobile güncellemesi ile yeni harita geldi! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile güncellemesi ile yeni harita geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-10 23:05:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından birisi olan PUBG Mobile için yeni güncelleme bugün itibariyle yayınlandı. Battle Royale oyun pazarını kasıp kavurmaya devam eden yapım PUBG Mobile, güncellenerek yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise son olarak PUBG Mobile 0.116.5 güncellemesi alan oyun yeni bir araç ile beraber yeni oyun modu ve yeni harita oyuna dahil oldu. Yeni güncelleme ile beraber dikkat çeken en büyük nokta ise yeni Arena haritasının dahil olması diyebiliriz. Gelin şimdi PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesi ile beraber oyununa eklenen yenilikler neler detayları ile bakalım.

PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesi yayında

Güncelleme ile beraber yeni bir Arena haritası dahil oluyor. Bu harita içerisinde “Şehir”i barındıran yeni bir hakimiyet modu da bulunuyor. Diğer yandan Royale Pass’ın 11.sezonu başlarken “Yarın Operasyonu” ve çok sayıda iyileştirme güncellemeyle beraber geliyor. Yeni Arena haritasında Şehir içerisinde kırmızı ve mavi takım olarak 4’e 4 rekabet edebiliyorsunuz. Kazanmak için ise rakibin üslerini ele geçirmeniz gerekiyor. Oyun başlarken rastgele üstler aktif oluyor ve bu üst bir takım tarafından ele geçirildikten sonra diğer üst aktif oluyor. Toplam 3 üsten ilk 2’sini ele geçiren takım kazanmış oluyor.

Oyuncular sokak aralarındaki çatışmada rakiplerini alt edebilmek için Süper Silah Kasalarından yararlanabilecekler. Ayrıca orijinal oyunda olan Depo haritası da güncelleme ile beraber PUBG Mobile sürüme dahil oluyor. Yeni haritada oyuncular mühimmatlarını yerden istedikleri silah ile değiştirebilecekler.

Gelen diğer yenilikler;

  • Silah dengeleme : Groza’nın takım arena modundaki tek atış hasarı 48’den 45’e düşürüldü.
  • Sezon özeti : Yeni sezon başladıktan itibaren oyuncular Sezon Özeti sayfasında önceki sezona ait istatistikleri  ve öne çıkanları görebilecekler.
  • Hafif Kar Aracı : Klasik modda sadece Vikendi haritasına gelen iki kişilik araç, Orijinal Kar Aracı’ndan daha hızlı olacak.
  • Royale Pass iylleştirmeleri: Royale Pass artık Payload ve Takım Arena modunda daha fazla ödül sunacak yeni görevlere sahip olacak. Görev rehberleri ve ile beraber bu arayüzde geliştirilerek daha da iyileştirilmiş durumda.

Yeni güncellemeyi uygulama mağazası üzerinden yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ