PUBG Mobile Gizemli Orman Modu geri dönüyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Gizemli Orman Modu geri dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 15:00:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Bildiğiniz gibi büyük tartışmaya sebep olan PUBG Mobile Gizemli Orman Modu için geri adım atılmıştı. Oyunda yer alan puta tapma ritüeli Müslüman oyuncular tarafından tepki görünce modunu birkaç günde geri çeken Tencent, yeni bir hamle ile tekrar gündeme geldi. PUBG Mobile Gizemli Orman Modunun yenilenmiş versiyonu ile karşımıza çıkıyor.

PUBG Mobile Gizemli Orman Modu geri dönüyor

Tartışmalı oyun modu 1 Haziran 2020 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Oyunda yer alan puta tapma ritüeline karşı eleştiriler gelmesinin ardından kaldırılan oyun modu, bu ritüelin kaldırılması ile tekrar oyuncuların karşısına çıktı.

PUBG 7.3 güncellemesi yayımlandıPUBG 7.3 güncellemesi yayımlandı

Puta tapıldığı zaman hediye olarak verilen totemler yerine eşya kutularını oyuna ekleyen Tencent, bu ritüeli de tamamen kaldırıldı. Bu tapınma yerine oyunda direkt kutulara gidip eşyaları aktif etme eylemleri eklendi. Orman Macerası olarak da adlandırılan bu oyun modu şu an için klasik Sanhok haritasına giren kullanıcılar tarafından oynanabiliyor.

Oyun modu Sanhok ormanlarına birçok ilginç özellik ekliyor. Eşya kasaları dışında, özel efektler elde etmek için tüketilebilecek özel orman yiyecekleri haritaya dağınık şekilde yerleştirilmiş. Bunlar dışında sıcak hava balonu şeklinde yeni bir araç da oyunseverler için eklendi. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ