PUBG Mobile Gizemli Orman Modu geliyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile Gizemli Orman Modu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-03 14:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından birisi olan PUBG Mobile için bir süredir beklenen yeni Gizemli Orman modu nihayet yayınlandı. Sadece Sanhok haritasına özel olan bu yeni özelliğin oyunculara sunduğu totemlerle oyuna büyük yenilikler kattığı gözüküyor. PUBG Mobile, mobil oyun pazarında yüksek oyuncu rakamları ile dikkat çekiyor. Sürekli olarak canlı kalabilmek adına güncellemeler ve geliştirmeler yapılmaya devam edilen oyun için şimdi ise “Gizemli Orman” olarak adlandırılan bir süredir heyecanla beklenen yeni mode geldi. PUBG Mobile’ın popüler haritalarından olan Sanhok için eklenen Gizemli Orman modu ile Battle Royale deneyimi bambaşka bir hal alıyor. Sanhok’un ormanlarla kaplı olan haritası için yepyeni bir oyun deneyimi kazandırılmış oluyor.

PUBG Mobile’a Gizemli Orman modu geldi

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?

PUBG Mobile oyuncuları Sanhok haritasında oynarken Gizemli Orman’a şans eseri girebilecekler. Bu moda giriş yapan oyuncular, harita içinde bazı totemler görecekler. Bu totemler ise oyunculara farklı yetenekler sunacak. Oyuncular bu yetenekleri kullanarak hayatta kalan son kişi olmaya çalışacaklar. Gizemli Orman modunda strateji, güç ve koruma totemleri yer alacak. Bu sayede ise bazı oyuncular özel stratejilere sahip olma imkanında olacakken bazı oyuncular ise fazladan güce sahip olabilecekler. Koruma totemleri ise oyuncuların yelek, kask ve sağlık iyileştirmelerine katkı katacak. Gizemli Orman, oyunculara daha farklı yenilikler de sunacak.

PUBG Mobile’a gelen Gizemli Orman modundaki yeniliklerden birisi de sıcak hava balonu olacak. Bu hava aracı ile oyuncular haritanın en yüksek yerlerine çıkacak ve çevreyi gözlemleyebilecek. PUBG Mobile’ın Gizemli Orman modundaki başka yeniliği ise “Orman Yemeği” oluyor. Orman yemeği oyuna yeni bir hava katacak. Sadece bu oyun modunda yenebilecek bir meyve oyunculara olumlu veya olumsuz etki sağlayacak.


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile Miramar haritası yenilendiPUBG Mobile Miramar haritası yenilendi
PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenlerPUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenler

PAYLAŞ