PUBG Mobile, en büyük güncellemesini yayınlanmaya hazırlanıyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile, en büyük güncellemesini yayınlanmaya hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-21 15:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Dönemin en popüler oyunlarından PUBG, son günlerde biraz zor günler geçiriyordu. Oyuncuların belli başlı sıkıntılar nedeniyle tepkilerine maruz kalan yapımın, oyuncu sayısında düşüş yaşandı. Bu sıkıntılardan bir tanesi oyuna gelmesi beklenen fakat geciken güncellemeler oldu. PUBG geliştiricileri bu anlamda harekete geçeceklerinin bilgisini daha önceden vermişti. Bu sözün ilk olarak PUBG Mobile üzerinde tutulduğu görülüyor çünkü oyunun mobil sürümü için bir güncelleme duyuruldu. PUBG Mobile için yayınlanacak olan yeni güncellemenin, oyuna bugüne kadar gelen en büyük güncelleme olacağı söylendi. Bu güncelleme pek çok yenilik ve beklenen değişikliğin oyunda kendisini göstereceğinin de altı çizildi.

PUBG Mobile, güncelleme ile yeni içerik ve modlara kavuşuyor

Oyuncuların merakla beklediği PUBG'ın en büyük güncellemesi ile oyuna eklenecek olan yeniliklerden birisi birinci kişi görüş açısı olacak. Oyunun mobil sürümü yüksek kaliteli olarak ilk kez birinci kişi görüş açısını deneme şansına sahip olunacak. Bununla beraber, silah rötuşları, Mini-Zone Arcade Modu gibi yenilikler de oyuna eklenecek. Özellikler hakkında kısaca bilgiler verirsek;

Arcade Mode: Mini-Zone: Arcade Mode: Mini-Zone modunda, daha küçük bir alanda 100 kişi üç kat silahla kalacak. Maçların süresi yaklaşık 20 dakika olacak.

Cephanelik: Bundan sonra silah istatistiklerinizi ve silah aksesuarlarınızın performansını kontrol edebileceksiniz.

Royale Pass: Sizlere haftalık ve günlük olarak görevler verilecek. Bu görevleri tamamlayarak, sıralamanızı yükseltebileceksiniz. Belli sayıda haftalık görev tamamladığınızda da ek sandık kazanma şansına erişeceksiniz.

Uçak ve Silah Rötuşları: Royale Pass'de en büyük seviyesine ulaştığınızda, uçağınızın dış görünüşüne kara verebileceksiniz. Mobildeki silah rötuşlarının kilidi açılacak ve özelleştirilebilecek.

Emoji'ler: Rakiplerinizle emojiler aracılığıyla konuşabileceksiniz. Onları alkışlayabilecek, onlara sataşabilecek ve gülebileceksiniz.





PAYLAŞ