PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-04 15:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Dünyanın en sevilen oyunları arasında olan PUBG, bu sefer korkunç bir olay yüzünden gündemimize geldi. Hindistan'ın Mumbai şehrinde bir genç, dünyaca sevilen oyunu, PUBG'yi oynayabileceği bir telefonu olmadığı için intihar etti. 

PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?

PUBG kış haritası ne zaman açılıyor?PUBG kış haritası ne zaman açılıyor?

PUBG Mobile, İntihara Sebep Oldu

Son dönemlerin en çok sevilen oyunlarından birisi olan PUBG, milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Hem PC hem mobil platformlarda oldukça beğenilen ve ilgi gören PUBG, popülerliğini giderek artırıyor. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyun bu sefer içerikleri ile değil, korkunç bir olay ile gündemimize geldi. Hindistan'ın Mumbai şehri içerisinde yaşayan bir genç, PUBG oynamak için bir telefon almaya karar verdi. Daha sonra ailesinden yaklaşık olarak 37.000 Hint Rupisi istedi. 

Fakat çocuklarının isteğini reddeden anne ve baba, en fazla 20.000 Hint Rupisi verebileceklerini belirtti. Ailesinden bu şekilde bir tepki alınca ve telefon alamayacağını anlayınca intihara kalkışan genç, ip ile kendisini mutfaktaki vantilatöre astı ve hayatını kaybetti. Şimdilik bu gencin oyun yüzünden mi yoksa çok daha farklı bir sebepten dolayı mı intihar ettiği bilinmiyor. Ancak yerel polise göre intihar sebebinin oyun olduğu üzerinde duruluyor. Daha öncesinde ise Battle Royale tarzı yüzünden bir çocuk oyun etkisinde kalıp genç bir kadını öldürmüştü.

Yaşanan olaylar sonrasında kadını öldüren çocuk yakalandı ve bu çocuğun oyunun etkisinde kaldığını ve oyun içerisinde bulunan bir senaryoyu gerçekleştirdiği öğrenildi. 


PUBG, Tekrar yükselişe geçtiPUBG, Tekrar yükselişe geçti
PUBG Nedir?PUBG Nedir?
PUBG Nasıl Oynanır?PUBG Nasıl Oynanır?

PAYLAŞ