PUBG Mobile 8.1 güncellemesiyle gelen yenilikler - Haberler - indir.com

PUBG Mobile 8.1 güncellemesiyle gelen yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-23 21:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu ile popüler olmaya devam eden battle royale oyunu PUBG, son olarak 8.1 güncellemesini aldı. Güncelleme 8.1 ile beraber oyunculara yenilenmiş harita ve birçok yenilik geliyor. PUBG oyun gerek PC gerekse mobil cephede yüksek oyuncu sayısı ve popülerlik ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yapımcı ekip ise oyunu sürekli olarak güncelleyerek yenilikler dahil ediyor ve oyunu canlı tutmayı sürdürüyor. Bu güncelleme ile beraber ise yenilenmiş harita, ganimet kamyonu, yeni dereceli mod ve birçok yeni özellik başlıca gelen yenilikler arasında yer alıyor. Battle royale oyun türünün öncüsü olarak nitelendirilen PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’un şuana kadar 70 milyondan fazla sattığı ifade ediliyor.

Bu dönüm noktasını kutlamak adına son güncelleme ile oyuncular 8.sezona başlıyor. Sezon 8 Steam üzerinden PC için 22 Temmuz, Xbox One, PS4 ve Google’ın yeni oyun platformu Stadia’da ise 30 Temmuz’dan itibaren başlamış olacak.

PUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyorPUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyor

PUBG 8.1 güncellemesi ile gelen yenilikler

Oyuncular yeni güncelleme ile Sanhon’a indikleri zaman her yapının, taşın ve ağacın yeniden tasarlandığını fark edecek. Oyuncu geri dönüşleri sayesinde birçok noktadaki tasarımlar ve görünüm güncellenmiş durumda. Boot Camp, harabeler, Khao, Pai Nan ve Taş ocağı gibi popüler noktalarda yenilenmiş durumda. Keşfetmeyi sevenler için yeni turist kasabası “Getaway” ve “Airfield“ gibi yeni konumlar ve gizli adalar ziyaret edilebilecek.

  • Ganimet Kamyonu: Sanhok'un yollarında araç sürmek artık oyunculara vites yükseltmek için yeni fırsatlar sunacak. Bu kamyonlar hasar aldıkça yeni ganimetler düşürüp yollarına devam edecekler. Kamyonu yok etmeye kararlı oyuncular ise takımı için daha fazla silah ve teçhizatla ödüllendirilecek.
  • El Konulmuş Silahlar: Ganimet Kamyonu'nu yok eden oyuncular tamamen kişiselleştirilmiş silahlarla ödüllendirilecekler. PUBG'de ilk kez oyuncular, benzersiz kaplamaları olan ve daha önceden eklentilerle donatılmış olan silahları alabilecekler.
  • Geliştirilmiş Benzin Bidonu: Bu eğlence saçan patlayıcı geliştirilmiş haliyle yoluna devam ediyor. Ateşli bir tuzak kurmak için benzini yere dökün veya hepsini bir düşmana fırlatın ve ortalığı aydınlatın.
  • Yeni Dereceli Sezon: Yeni Dereceli Sezon Güncelleme 8.1 ile başlıyor. Bu sezon ise puanlamada çok talep edilen bir değişikliği de beraberinde getiriyor. Dereceli Puan kazanımı artık takım yerleşimini dikkate alıyor. Ayrıca, Vikendi haritası sıralamalı harita havuzuna eklenmiş bulunuyor.
  • Survivor Pass: Payback: En son sezona eşlik eden yepyeni Survivor Pass, oyunculara Sanhok'un unutulmuş cennetini keşfederlerken yeni kaplamalar sunacak.

PUBG oyuncuları 8.1 güncellemesini test sunucularından 15 Temmuz’dan, konsol test sunucularında ise 20 Temmuz’dan itibaren deneyebilecekler.


PUBG Mobile Royale Pass 14. sezon başladıPUBG Mobile Royale Pass 14. sezon başladı

PAYLAŞ