PUBG Mobile 2. yıldönümü etkinliği duyurdu - Haberler - indir.com

PUBG Mobile 2. yıldönümü etkinliği duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mobil pazarın en popüler oyunlarından birisi olan PUBG Mobile, yenilikler ile güncellenmeye devam ediyor. Şimdi ise oyna dair 2.yıldönümü etkinliği resmi olarak duyuruldu ve gelecek yenilikler belli oldu. Sadece dünyada değil Türkiye’de de oldukça popüler bir oyun olan PUBG Mobile, yeni özellikler kazanarak geliştirilmeye devam ediliyor. Şirketten gelen resmi açıklamalara göre oyun içi eğlence kategorisinde yer alan Zorlu Mod’un yeniden eklenmesi haricinde Klasik Mod’da yeni özellik ve iyileştirmeler 0.17.0 sürüm güncellemesi ile kullanıcılara sunuluyor. Aktarılan bilgilere göre Zorlu Mod’da tüm sesli yönergeler kapalı halde ve daha gerçekçi olarak rekabetçi bir oyun deneyimi yaşatacak. Bu noktada yerden silah almak, kapıları açmak gibi aksiyonların olması için manuel yapılması gerekiyor. Tüm bu durumlar ile beraber Klasik Mod’a ayrıca çeşitli içerikler de eklenmiş durumda.

PUBG Mobile, 2.yıl dönümü etkinliği duyuruldu

PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesi neler sunacak?
  • Yeni Air Drop silahı: DBS – Kısa mesafede yüksek hasar için geliştirilen en iyi silahlardan birisi olacak. DBS, sadece AirDrop içerisinden çıkabilecek ve çift namlulu pompalı bir silah olacak. Şarjör başına 2 kurşun atıyor ve 12’li fişek mühimmattan 14 tane taşıyabiliyor. Ayrıca bu silah Red Dot, Holo Sight, 2x ve 6x gibi dürbünler ile kullanılabiliyor.
  • Silah arkadaşları özelliği: Oyuncular artık çaylak ve tecrübeli olarak kaydolabilir ve klasik mod savaşında birlikte oynayabilirler. Zengin bir oyun deneyimine sahip tecrübeliler, çaylaklara oyun içerisinde rehberlik yaparak ödüller kazanabilir. Çaylaklar ise uzmanlar sayesinde daha hızlı bir şekilde oyun deneyimi kazanabilir.
  • Ölüm tekrarı özelliği: Artık yeni güncelleme ile beraber oyuncular ölümleri sonrasında kendilerine saldıranların gözünden kısa bir süre boyunca ölüm sahnelerini izleyebilecekler.
  • Çok amaçlı işaretler: Oyuncular artık oyun içerisinde takım arkadaşlarıyla daha hızlı iletişim kurabilmek için harita üzerinde noktaları, eşyaları, araçları ve ölüm kutularını işaretleyebilecekler.
  • Renk Körü Modu: Grafik ayarlarına gelecek olan renk körü ile oyuncular duman, zehirlenme gibi durumlarda oyun içi göstergeler daha fazla renk seçeneği sunacak.
  • Takım arkadaşı ses kontrolü: Oyuncular savaş esnasında her takım arkadaşının ses yüksekliğini ayarlayabilecekler.

Oyunun 2.yıldönümü kutlanırken, Royale Pass 12.sezon 9 Mart günü resmi olarak oyuna eklenecek ve yeni özellikler ile beraber ödüllerde dahil edilecek. Bununla beraber oyuncuların klasik Erangel haritasında yer alan Lunapark Modu’na girme şansı da 12 Mart gününden itibaren başlamış olacak. Silah dengeleri ve iyileştirmeler ile beraber yeniliklerin olduğu PUBG Mobile 2.yıldönümü güncellemeleri bakalım neler sunacak göreceğiz.

 


PUBG Mobile’da daha iyi olmak için izlemeniz gereken 5 önemli adım!PUBG Mobile’da daha iyi olmak için izlemeniz gereken 5 önemli adım!
PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası dönemi başlıyor!PUBG Mobile'de Ölüm Kamerası dönemi başlıyor!

PAYLAŞ