PUBG Mobile 2. yıl dönümünü kutluyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile 2. yıl dönümünü kutluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-13 12:16:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

PUBG Mobile, 2. yıl dönümü kutlamalarına start verdi. Oyun kutlama kapsamında oyun severleri interaktif mini oyunlar, çeşitli etkinlikler ve tamamen yenilen Royale Pass sezonu ile karşılıyor. 

PUBG Rekabetçi Mod için Dereceli Kural Seti test ediliyorPUBG Rekabetçi Mod için Dereceli Kural Seti test ediliyor

Dünyanın en popüler mobil oyunu PUBG Mobile'ın yaklaşan 2. yaş kutlamaları için oyuna yepyeni interaktif oyunlar, etkinlikler, yıl dönümüne özel eşyalar ve başarımların da yer aldığı çok büyük ve çok eğlenceli içerikler ekliyor. Bugünden itibaren oyunu açın oyuncular, tüm bu güncellemelerle birlikte tamamen yenilenen Royale Pass Sezon 12'nin keyfini sürebilecekler.

Takım olarak oynama anlayışını vurgulamak için "2gether We Play" teması ile birlikte sunulan PUBG Mobile'ın 2. yıl dönümü etkinlikleri, oyuncuları birlikte keyif almaya teşvik ediyor. Oyuncular artık klasik modda bulunan Erangel haritasında, özel temalı bir Lunapark Modu'na girme şansına sahipler. Eski tarzda görünüme sahip olan bu lunapark, haritada üç farklı bölgede rastgele görünecek ve içerisinde oyun jetonları ile birlikte aktifleştirilebilen interaktif mini oyunlar barındıracak. Bu mini oyunlar arasında Avcılık, Uzay Savaşı, Kutuda ne var?, Poligon, Trambolin ve Mancınık gibi ilgi çeken oyunlar yer alıyor. Yüksek menzilli Mancınık ise bu eğlence parklarının ortasında yer alıyor ve oyuncuları havaya fırlatarak, tekrar paraşütle inmelerini sağlıyor.

Kutlamanın bir parçası olarak PUBG Mobile, yeni eşyalar ve özel avantajlarla birlikte “2gether We Play” temalı tamamen yeni Royale Pass Sezon 12’yi de kullanıcılarına sundu. Oyuncular dinamik efektlere sahip olarak iki farklı setten birini tercih edebiliyorlar. Ayrıca geçen senenin kutlamasını kaçıranlar için de "1. yıl dönümü" temalı eşyalar da dükkan üzerinden satın alınabiliyor.

Bütün bunlara ek olarak sunucu genelinde Yıl Dönümü Özel etkinlikleri başlatıldı. Bu etkinlikler, oyuncuların birlikte hareket edip etkinlik hedeflerine ulaşması ve birlikte özel ödüller kazanabilmesi için tasarlandı. Yeni başarımlar arasında Birinci Yıl Dönümü Pasta Koleksiyonu Başarımı, İkinci Yıl Dönümü Yeni Mini-Oyun Başarımı, Yıl Dönümü Girişi Özel Başarımı yer alıyor.

PUBG Mobile 2. Yıl Dönümü Kutlaması içerik güncellemesi, yeni DBS silahı, "Silah Arkadaşları" özelliği Ölüm Tekrarı ve yeni Zorlu Mod’un dönüşünü de barındıran devasa 0.17.0 sürüm güncellemesinin hemen ardından sunuldu. Oyuncular PUBG MOBILE’ı ücretsiz olarak App Store ve Google Play üzerinden indirebilirler.


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile için yeni oyun modunun tarihi açıklandıPUBG Mobile için yeni oyun modunun tarihi açıklandı

PAYLAŞ