PUBG Mobile 1.Yıl Dönümü Etkinliği İstanbul'da Olacak - Haberler - indir.com

PUBG Mobile 1.Yıl Dönümü Etkinliği İstanbul'da Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-28 11:52:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler Battle Royale oyunu PUBG, 1.yıldönümüne özel dünyanın çeşitli yerlerinde farklı etkinlikler yapmaya devam ediyor. Şimdi ise PUBG Mobile için Türkiye’deki kutlamanın İstanbul’da gerçekleşeceği belli oldu. Henüz geçtiğimiz yıl mobil cihazlardaki yerini alan PUBG Mobile, kısa sürede çok büyük kitlelere erişmiş ve oldukça popülerleşmeye devam etmişti. 2018 yılı içerisinde 200 milyonluk toplam indirme ve 30 milyon aktif günlük oyuncu sayısı ile oldukça iddialı olmayı başarıyor. Ülkemizde ise 12 milyon indirme rakamına erişen oyun 2018’in en popüler ikinci oyunu olmayı başarıyor. Oyunun geliştiricisi PUBG Corparation ve mobil dünyadaki dağıtımcısı olan Tencent Games, PUBG Mobile 1.yıldönümü için renk etkinlikler sunmaya devam ediyor.

PUBG Mobile 1.Yıldönüm Etkinliği İstanbul’da

Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!

Bu etkinlikler başlarken bu kapsamda kutlamalar PUBG Mobile oyuncuları ile düzenleyeceği partilerde olacak. Tencent Games ve PUBG Corporation tarafından oyunun birinci yıl dönümüne özel birçok kutlamalar gerçekleştirmeye devam ediliyor. Türkiye’de ise 7 Nisan tarihinde İstanbul’da bir etkinlik gerçekleşecek. Sadece PUBG Mobile oyuncularının katılabileceği etkinlikte son başvuru tarihinin ise 2 Nisan olduğunu belirtelim.

Oyun dünyasının bilinen isimlerinin de katılacağı bu parti için özel olarak hazırlanan T2 araçları İstanbul turu yapacak. Daha sonra parti alanına geçilecek ve oyuncular için parti boyunca müzik, turnuva ve çeşitli atıştırmalıklar ile eğlence sunulmuş olacak. Ülkemizde de bu tarz etkinlikler görmek oldukça güzel olurken sizlerde bir PUBG Mobile oyuncusu olarak etkinliğe katılmak için başvuruda bulunabilirsiniz.  


İlgili uygulamalar
Mobile Cub Open 2019 ile PUBG oynayarak 2 Milyon Dolar kazanma şansı!Mobile Cub Open 2019 ile PUBG oynayarak 2 Milyon Dolar kazanma şansı!
PUBG Mobile’den 1. Yıla özel kutlamalar!PUBG Mobile’den 1. Yıla özel kutlamalar!

PAYLAŞ