PUBG Mobile 1.0 güncellemesi kısa süre içinde geliyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile 1.0 güncellemesi kısa süre içinde geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-26 11:17:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PUBG Mobile 1.0 güncellemesi, 9 Eylül tarihinde oyuncular beğenisine sunulacak. PUBG Mobile 1.0 güncellemesi için geri sayım başladı. Son derece büyük boyutlu olacak olan bu güncellemenin 9 Eylül tarihinde yayınlanacağı hakkında açıklama yapıldı. Yeni 2 milyon dolarlık e-Spor turnuvasından sadece 2 ay önce. Dünyanın en popüler battle royal oyununun mobil sürümünü geliştiren Tencent, 1.0 sürümünün yeni teknoloji, kullanıcı arayüzü, oyunun oynanış özellikleri ve daha fazlası ile mobilde çok daha gerçekçi bir taktik turnuva deneyimi sunacağının altı çizildi.

Geliştirmeler arasında artan kare oranı ve azalan gecikmeler de yer alıyor. Buna ek olarak ise yeniden tasarlanmış ana lobi ve birçok oyun içi grafik ile animasyonda değişiklikler de güncellemenin artıları arasında yer alacak. Güncelleme kapsamında gelen diğer iyileştirmeler ise iyileştirilmiş aydınlatma, daha gerçekçi vuruş animasyonları ve daha gerçekçi bir his ile yüksek kaliteli deneyim sağlamak için geliştirilmiş oyuncu modelleri ve dokular olarak paylaşılıyor.

PUBG Mobile toplam 3 milyar dolar hasılat elde ettiPUBG Mobile toplam 3 milyar dolar hasılat elde etti

1.0 Güncellemesi, PUBG Mobile Dünya Ligi ve Dünya Şampiyonalarını birleştiren yeni bir etkinlik olan PUBG Mobile Küresel Şampiyonası (PMGC) lansmanından önce yayınlanacak. Season Zero olarak adlandırılan PMGC’nin ilk sezonu Kasım ayının sonlarında başlayacak ve dünyanın dört bir yanından profesyonel ekipler 2 milyon dolarlık ödül havuzundan pay almak için yarışacak. Hem tasarımı hem de oyunculara sunduğu ütobik dünyası ile beğenileri üzerine toplayan PUBG, PC ve Mobile versiyonu ile çeşitli alanlarda da oyunculara hizmet veriyor. 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile World League Season Zero Çıktı!PUBG Mobile World League Season Zero Çıktı!
PUBG Mobile Royale Pass 14. sezon başladıPUBG Mobile Royale Pass 14. sezon başladı
PUBG Mobile 8.1 güncellemesiyle gelen yeniliklerPUBG Mobile 8.1 güncellemesiyle gelen yenilikler

PAYLAŞ